Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TURNIR U MOSTARU (LAN ARENA )

1.048 pregleda · 20 odgovora · otvorena 18.01.2005. u 23:42

E ovako ekipa....... Mi smo kontali da turnir bude 2.4.2005 god. i sad nas zanima vase misljenje tj. dali vam tada odgovara ili ne?? Uglavnom trebalo bi biti bruka ekipa. Pozvane su ekipe iz SiCG , HRV , Makedonije,Albanije i BiH.... NAGRADA ZA PRVO MJESTO IZNOSI 500+ EURA i to bez obzira koliko bude ekipa na turniru ( znaci moze biti jedino koja stoja vise a nikako manje ).......
Pravila ce biti ispisana naknadno i sistem takmicenja kao i mape.....Dobit cete brojeve ziro racuna na koji se mora uplatit 25 Eura ili 50 km ito zakljucno sa 26.3.2005. Turnir ce najvjerovatnije trajati 2 dana, igrat ce se 2 meca odjednom........Igraona ce biti otvorena cijelu noc a oni koji budu pospani mogu iznajmiti sobe a cijena je 5 EURA....

Mislim ..ono da je vishe od 70 % nasghe cs populacije djeca ...sto znaci da ..vecina njih nebih mogla ..da ostane 2 dana u drugom gradicu...Pa kontam i to posto ce ti ipka biti jedan veliki turnir da se sve nemoze zavrsititi za jedan dan ...aL neide ni ono da se igra na dan po 5 ili 6 ili vishe meceva.....A sto se tice to da se turnir igra 2 dana ...mislim da je to logicki i da je bolje...jer u tim pauzama biti ce vremena za oduzimanje Pa nadam se da ce sve proci kako ste zamislili...i jos usput da prijavim jednu ekipicu iz Sarajeva koja ce doci 70 % na taj turnir
Sve u svemu, dobro bi bilo ako bi turnir trajao 2 dana jer bi bilo odmora za ekipe koje dolaze iz srbije i crne gore, albanije i hrvatske...
Dobro uncle je reko da ce se moci ostati i u igraoni tjekom noci itd...
Najvaznije je da ce biti stanki tj. odmora pa da se lakse moze igrati...
Da, bok1 je htio da prijavi ekipicu iz Sarajeva..u kojoj slucajno igram i ja

Haveru, jedva sam cekao da bude neki ozbiljan turnir, taman si nam na vrijeme rekao .. i drago mi je sto cemo imati vremena trenirati zajedno sa sarajevskim elitnim klanovima

I naravno, slazem se da bi se turnir trebao odigravati u 2 dana Samo opusteno

Dakle, svaka cast za taj potez, i usput da prijavim tu "ekipicu" ..

NBP Team iz Sarajeva

Za igrace, to cu naknadno objaviti .. kada bude vrijeme, jer nista jos nije definitivno rjieseno. Nakon ovog turnira u Elbegu cu najvjerovatnije znati kako i sta

Respect to MOSTAR !
uh dotad ko ziv ko mrtav

vidjecemo al najvjerovatnije da ce doci i nasa naka ekipa ko i svaki put
sklopicemo nesto
to sam cekao to je moja shansa

doce moja ekipa 1000000% recu staroj idem kod jarana 2 dana a moram me pustiti

jedva cekaam ocami ....

crazy_boris je napisao/la:
Mislim ..ono da je vishe od 70 % nasghe cs populacije djeca ...sto znaci da ..vecina njih nebih mogla ..da ostane 2 dana u drugom gradicu...Pa kontam i to posto ce ti ipka biti jedan veliki turnir da se sve nemoze zavrsititi za jedan dan ...aL neide ni ono da se igra na dan po 5 ili 6 ili vishe meceva.....A sto se tice to da se turnir igra 2 dana ...mislim da je to logicki i da je bolje...jer u tim pauzama biti ce vremena za oduzimanje Pa nadam se da ce sve proci kako ste zamislili...i jos usput da prijavim jednu ekipicu iz Sarajeva koja ce doci 70 % na taj turnir

jarane moj nemoguce i nemoze se po 5-6 mecheva igrati na dan nash stha si ti sad reko to je 5 mecheva po 1 : 30 - 2 sata (2mape) 10 sati a nek dodje 10 ekpia onda njemu treba 50 cmompova a doce vishe od 10 ekipa 100% i 10 sati dnevno igrati ne prekida ma to je fakat da umresh odma ocami
nice ja mislim da ce tura biti odlican ... alene kako znas da cemo moci jarane .. neznamo jos al et :d
a jel se igra counter ili..? ima nas 4 ovamo fali nam jedan ali sve u svemu dolazimo 74,539%
jarane mogao si to zaokruziti na 75 % al et halalicu ti :p
bice para

****ga da sam prije poceo igrati mozda bi dosad i okusio neki dobar turnir kao sto je taj. al ****ga sta se moze i vase ce vrijeme proci pa cu i ja igrat ponekad
de ba pomjerite turnir nakon uskrsa da skupim malo para i svakoka sam onda na raspustu pa bi mogla moje ekipa 100% doci

R-bet0nac-2 je napisao/la:
To je sve ok ali oceli biti odredena dob igraca da ne mudu sve 13-14 god !!!

pa bolan ti imas 15 godina (6.7.1990) kakva je razlika izmedju tebe i njih

btw nadam se da ce fino ostat, kao sto boki rece ekipa ce doc 70%
, ja kazem 50%

Neno je napisao/la:
Ja bi doso ali mi je daleko

Ja ti vjerujem
ako je vec u aprilu datum bolje ga pomjeri za ljetni raspust. Skola je drugo polugodiste ako se misle ocjene popravljati to je to vreme! Jer dovoljno je samo da mi jedan covjek u klanu ima probleme sa skolom i necu moci doci! (a ja sam prvi taj!) Ja predlazem da napravite tur prva sedmica ljetneg raspusta. Prvo svi ce moci ostati 2 dana cak i vise! Ja sam obecao da cu doci u mostar na turnir pa makar umro!

Ima jos nesto ne znam da li cemo mi imati mini raspust za uskrs oko 10 dana pa mozda tad ali cisto sumnjam da ce biti tog raspusta!
eh bravo majstore kada bi se odrzavao trebalo bi biti na ljetni raspust .

Kyoshi je napisao/la:
ako je vec u aprilu datum bolje ga pomjeri za ljetni raspust. Skola je drugo polugodiste ako se misle ocjene popravljati to je to vreme! Jer dovoljno je samo da mi jedan covjek u klanu ima probleme sa skolom i necu moci doci! (a ja sam prvi taj!) Ja predlazem da napravite tur prva sedmica ljetneg raspusta. Prvo svi ce moci ostati 2 dana cak i vise! Ja sam obecao da cu doci u mostar na turnir pa makar umro!

Ima jos nesto ne znam da li cemo mi imati mini raspust za uskrs oko 10 dana pa mozda tad ali cisto sumnjam da ce biti tog raspusta!

Slazem se u potpunosti

Kyoshi je napisao/la:

prva pametna !
vjerujte da ce moci svi doci tj. iz hr , sicg ,al itd... !
cak i ako propadnes moces doci na 2 dana na raspustu ili prije raspusta !
razmislite !!!

Kyoshi je napisao/la:

Vi poceli od februara na kraju ce biti iduce godine.Koji god datum stavite nekom nece odgovarati.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.