Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno

Pitanje oko plugina???

166 pregleda · 1 odgovor · otvorena 23.03.2008. u 21:31

Nemojte ban PLS....Znam da je bila owa tema ali nece da mi doda plugine....Kako da ih dodam?Isao sam u TRAZI i nasao nesto ali kada tako uradim nece........Dodao sam bar 5 plugina...Kada odem u konzolu i upisem amx_plugins izbaci mi samo onswnih 20.....Sta da radimSamo nemojte prekopirati ono sa TRAZI....Napisite onako kako ste ih wi dodawali
Ovako prvo skines plugin koji hoces npr. admin_chat_color(to ti je da admini pisu drugacijim slovima od drugih) i kada skines trelo bi da ti pise ovako admin_chat_colors.amx- i dodatno skini admin_chat_colors.sma
-------------------------------------------------------------------------------

Kada si to skino odes na C:\Program Files\Valve\Cstrike\Addons\Amxmodx\Plugins( u plugins folder ces copy-paste admin_chat_colors.amx)
Onda udjes na C:\Program Files\Valve\Cstrike\Addons\Amxmodx\Scripting( tu ces copy-paste admin_chat_colors.sma) i onda udjes na C:\Program Files\Valve\Cstrike\Addons\Amxmodx\onfigs ( tu udjes na File 'plugins' i na dno tog file-a odes pise otprilike ''3-rd Part of plugins'' i ispod toga napises admin_chat_colors.amxx( OBAVEZNO STAVI .amxx)
P.S
Ja sam stavio admin_chat_colors ali ti stavi bilo koji drugi plugin koji skines.. I ako hos da provjeris dali radi udjes u cs - kreiras server i u console napises amx_plugins TOLIKO OD MENE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.