Vidi otvara se mnogo tema za ove san andreas skinove tj. modove...
pa evo odlucio sam tutorial napravit,bez ikakvih strucnih izraza da bih ga svi mogli shvatit...(nije copy/paste)
1.Skinite IMGtool www.imgtool.cjb.net
2.Skinite zeljeni skin (na www.google.ba ukucajte gta san andreas skins download)
3.Kada skinete zeljeni skin desni klik na ikonu i extract here...
4.Pokrenite IMGtool
5.Kada vam se otvori prozor od IMGtool-a
idite na file (u gornjem lijevom kutu)pa onda open(e sad trazite direktori san andreasa)
my comp/c(ili d)/program files/rockstar games/san andreas/models/gta3.img
6.Kada ste to otvorili na IMGtool prozoru vam se pojavi veliki popis imena
7.Udjite u mapu od zeljenog skina i nadjite .txd i dff file...
8.Vratite se na IMGtool i idite open(F2) i u prazno polje upisite ime filea iz mape sa skinom (npr. ime.txd)
9.Kada vam IMGtool nadje file pod imenom skina koji ste trazili idete desnikm klikom na ime i delete...(to isto ime ponovite i nadjite .dff file i njega izbrisite)
10.Kada ste izbrisali ta 2 filea idite na commands i onda add...pronadjete svoj skin tj. .txd i .dff file i add ih jedan po jedan...
Onda jednostavno udjite u GTA San Andreas i pogledajte !
PS. ako se san andreas ne mogne otvorit to je do skina...zato prvo kopirajte orginalne fileove
Ako netko zeli video neka me PM jer je na youtube-u
pa evo odlucio sam tutorial napravit,bez ikakvih strucnih izraza da bih ga svi mogli shvatit...(nije copy/paste)
1.Skinite IMGtool www.imgtool.cjb.net
2.Skinite zeljeni skin (na www.google.ba ukucajte gta san andreas skins download)
3.Kada skinete zeljeni skin desni klik na ikonu i extract here...
4.Pokrenite IMGtool
5.Kada vam se otvori prozor od IMGtool-a
idite na file (u gornjem lijevom kutu)pa onda open(e sad trazite direktori san andreasa)
my comp/c(ili d)/program files/rockstar games/san andreas/models/gta3.img
6.Kada ste to otvorili na IMGtool prozoru vam se pojavi veliki popis imena
7.Udjite u mapu od zeljenog skina i nadjite .txd i dff file...
8.Vratite se na IMGtool i idite open(F2) i u prazno polje upisite ime filea iz mape sa skinom (npr. ime.txd)
9.Kada vam IMGtool nadje file pod imenom skina koji ste trazili idete desnikm klikom na ime i delete...(to isto ime ponovite i nadjite .dff file i njega izbrisite)
10.Kada ste izbrisali ta 2 filea idite na commands i onda add...pronadjete svoj skin tj. .txd i .dff file i add ih jedan po jedan...
Onda jednostavno udjite u GTA San Andreas i pogledajte !
PS. ako se san andreas ne mogne otvorit to je do skina...zato prvo kopirajte orginalne fileove
Ako netko zeli video neka me PM jer je na youtube-u