Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HU vs OR who is better?

265 pregleda · 10 odgovora · otvorena 20.03.2008. u 00:36

zdravo raja,evo igram odavno wc3 sa ORcovima ali imam jednu nocnu moru tj HUMAN ala likovi ubise me posebno moj frend koji sa njima malo reci PRo izludi me onim griphonima i soccress i njihov SLOW za poludit nije frka igrati 1 v 1 ja mu malo sebem ritam prcajuci ga sa BM ali ako igramo 2 v 2 nema sanse cim se razvije ubi ,neznam pokusavam sad sa FS kao drugi heroj da igram, inace igram 2 heroja bm i sh ali nemogu vs humans se cupati nikako a ni bloodloost nepomaze jer vs innerfire nema sanse a jos kad mi dovede speelbreaker mogu se poselamiti ode i bloodlust u qurac,ok toliko o mojim iskustivma da li neko ima neki savjet ili taktiku kojom se mogu HUmani pobjdeiti sa orcovima ( pls no glupe komentare i spam ) a P.S. ako neko igra na battlenetu(orginalnom) nek mi se javi da razbacimo koju particu :-) humani nejavlajte se hihihih

zz
lol sry hoce malo ozbiljnije odgovore od ozbiljnih igraca,a svako zna da human je jaci od orc sto se tice mnogih stvari ,orc moze lipo da ga suckenuje humanu bez nekih dobrih idea ili taktika ajde pls neko ko fakat zna sta prica nek se javi

@vlexinho care to se zove burrow ,hahah dobar si sakrijes se oMG ,,
               tiHASMRt je napisao/la:
lol sry hoce malo ozbiljnije odgovore od ozbiljnih igraca,a svako zna da human je jaci od orc sto se tice mnogih stvari ,orc moze lipo da ga suckenuje humanu bez nekih dobrih idea ili taktika ajde pls neko ko fakat zna sta prica nek se javi

@vlexinho care to se zove burrow ,hahah dobar si sakrijes se oMG ,,

dodi na turnir u Butmir pa ces nauciti puno toga od ozbiljnih igraca.
HUmani su jaci samo napravis priestova i sorcerica i malo breakera i to je to (zato je hum>orc)
Spade oce li biti Hum na vasem touru?
Probaj da napravis expanziju(drugu bazu) i da stancas wywerne(protiv toga tesko humanu znam iz svog iskustva )
Ja dok sam igro..nije bilo jacih rasa,samo boljih igraca.. samo su se svi vadili na tu pricu..zz
Ma brate jednostavno je...moras od početka nametnut svoj ritam...i ne odustajat,poželjno je da game završis prije tier 3 jedinica...pokušaj sa nekim iznenadjenjima,skini si strategije s neta iam dosta dobrih fazona!!
napravi shop s orcovima i u njihovom shopu imash scroll of speed, pobrini se da to imash uvijek sa sobom, jer mu to s**** sorcerere poprilicno ..

http://warriornation.net/Forum/showthread.php?t=55201 - detaljno objashnjena taktika... btw .. nemoj me pitati za match, andrey zna kakav sam skiller
sprit walkers ?
uzmes speed scroll, uzmes tc-a, power creep na 3lvl i uzmes lvl2 chain lightening.

castas scroll, udjes mu medju sorcs, shockwave, chain, gg. usput dispellas slow sa sw.
               BillGatesSon je napisao/la:
sprit walkers ?
uzmes speed scroll, uzmes tc-a, power creep na 3lvl i uzmes lvl2 chain lightening.

castas scroll, udjes mu medju sorcs, shockwave, chain, gg. usput dispellas slow sa sw.

a sve zavisi i tada je opet moze biti izjednaceno.Ako ti MK s**** TC i human pobije SW ili sa breakerima uzima spirit link onda ce biti puno teze.
EDIT: HUman treba exp
Ma samo skini koji replay od profesionalaca, pazljivno pogledaj sta oni rade, sta grade etc, i onda kopiraj od njih...
I tako za svaku strat. s kojom imas problema.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.