Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 20 bodova

naslovna stranica za seminarski

213 pregleda · 8 odgovora · otvorena 19.03.2008. u 23:01

zanchi, treba mi sljedece... da mi neko uradi DO SUTRA UJUTRO, naslovnu stranicu za seminarski, da nije pretrpano, da nije seljachki, onako neshto kalsichno ,sa stilom, s malo boje : ) i tako, znate vi pretpostawljam shta radite...

treba da sadrzhi sljedece :

Srednja Ekonomska skola, Sarajevo
Seminarski rad iz marketinga
Tema broj 2:
Različiti pristupi poslovanju preduzeća (poslovne orjentacije)

Pitanja:
1.__________________
2.__________________
3.__________________

Ocjena rada:
Usmeni odgovor:
Zaključna ocjena:

Prof. Pilavdžija Biljana

mozhe i neka slika, neshto, bilo shta... samo eto, da dobro izgleda : ) hwalaaaaaa
Jel ovo gamerski ili skolski sajt...:=
Tonemo kao titanick.-
Hahahah jao lika nije ovo skolski sajt nego sajt za gamere.
W.Rooney je napisao/la:
Hahahah jao lika nije ovo skolski sajt nego sajt za gamere.

i nije lik, zensko je,

yaca probacu napraviti
Ovako je moja naslovna izgledala... Jednostavno... Preporucujem ti kod Biljane jednostavnost, nista posebno... Znam iz iskustva... btw imao sam najbolji seminarski u generaciji

ex SES ucenik....

LINK: http://www.speedyshare.com/958845982.html
ochigledno je da je glupocha vasha jacha strana... NISAM TRAZHILA SEMINARSKI NEGO NASLOVNU !!!

msn, PS, paint, mozzila, internet explorer ... jesu to igrice (games)?? nisu, prema tome, ni ovo nije toliko daleko od smisla ovog sajta...

treba mi izgled, shta znam, radite u paintu, photoshopu, u chemu hotjete... nije to shkolska tema uopshte....

svi ti vashi postovi su toliko tupi i zaglupljujuci da ne mog uda vjerujem...

prochitali ste par tema, od dine, ili ko zna koga vetj, i mislite da ste odjednom pametni... ncncnc

ti vashi tupi postovi su SPAM, prema tome, trebalo bi admini da vas kazne...

KillaOR & vlex thx : )

i ovako naslovnu ?! ono, najobichnije... ?? btw, koliko je uopshte bitan IZGLED ?

ako neko mozhe, neka pomogne, ako ne , preskocite temu... duh!
               Yasmina je napisao/la:
ochigledno je da je glupocha vasha jacha strana... NISAM TRAZHILA SEMINARSKI NEGO NASLOVNU !!!

msn, PS, paint, mozzila, internet explorer ... jesu to igrice (games)?? nisu, prema tome, ni ovo nije toliko daleko od smisla ovog sajta...

treba mi izgled, shta znam, radite u paintu, photoshopu, u chemu hotjete... nije to shkolska tema uopshte....

svi ti vashi postovi su toliko tupi i zaglupljujuci da ne mog uda vjerujem...

prochitali ste par tema, od dine, ili ko zna koga vetj, i mislite da ste odjednom pametni... ncncnc

ti vashi tupi postovi su SPAM, prema tome, trebalo bi admini da vas kazne...

KillaOR & vlex thx : )

i ovako naslovnu ?! ono, najobichnije... ?? btw, koliko je uopshte bitan IZGLED ?

ako neko mozhe, neka pomogne, ako ne , preskocite temu... duh!

Znaci ja sam imao seminarski, vjeruj nista ti ne zavisi od te pocetne strane... Biljana voli da nije komplikovano, tj sareno... Vazno je samo da fino prezentujes, sa razumjevanjem i mozda par slikica u radu i to je to... Kazem ti, meni rekla da mi je najbolji u generaciji bio rad, odusevila se zena, sam ga radio, jednostavno, vidjela si pocetnu....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.