Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wizzard se vraća sa novom recenzijom

255 pregleda · 18 odgovora · otvorena 18.03.2008. u 20:52

Halo 2
Halo 2 nastavlja sagu o bezpoštednom galaktičkom sukobu ljudi, vanzemaljskog saveza Covenant i Flooda, rase aliena koja je prijetnja cjelokupnom životu u svemiru.Opet ćete imati priliku da uskočite u oklop famoznog Master Chiefa i da pokušate spriječiti invaziju na zemlju.

Također ćete moći da odigrate izvjesni broj misija iz perspektive Covenant Elitesa

komandanta flote iz prvog dijela, koji je od strane vrhovnog vjerskog savjeta ražalovan jer nije spriječio Chiefa u uništenju gigantskog "svetog" prstena. Dve paralelne kampanje jedna druguprožimaju na prilično fin način jer su misije Chiefa nekako interesantnije. Tome doprinose dijalozi sa Cortanom, brodskim kompjuterom Pillar of Automna, koji permenentno obitava u Chiefovom borbenom šljemu.
Grafika u ovom Halo dijelu je slabija tačka jer pomalo liči na onu sa xBox-a. Loša geometrija prostornih objekata uopšte nije u skladu sa onim što je očekivano od PC igre iz 2007. godine.

Jedini izuzetak toga jeste superioran model Master Chiefa, ali sa obzirom na to da će te većinu igre provesti gledajući samo njegove ruke mislim da je ovaj argumenat "ireleventan".

MULTIPLAYER

Multiplayer komponenta igre koja se smatrala revolucionarnom u verziji za konzolu , na PC-u nepredstavlja ništa posebno, osim dodatne opcije za projektovanje mapa i nekoliko PC ekskluzivnih bojišta. Za igranje Halo 2 preko interneta biti će vam potreban nalog na xbox live servisu, ali vam je broj opcija veoma ograničen ukoliko ste zadovljni sa besplatnom silver varijantom.

Minimalni sistemski zahtjevi su:
Pentium 4 na 2 Ghz
1 gb rama
Direct3D sa 256 mb
VISTA
plus: Single player kampanja,akcija i dizajn nivoa.
minus:zastarjela grafika koja neopravdava visoku hardversku zahtijevnost.
Ocijen: 4-
I nemoj te sad govoriri 800 riječi. Ovdje je text mal ali sadrži sve što se trba da zna. Neću vam ja sad reći sve.Onda igra nebi bila zanimljiva
Wizzard je napisao/la:
I nemoj te sad govoriri 800 riječi. Ovdje je text mal ali sadrži sve što se trba da zna. Neću vam ja sad reći sve.Onda igra nebi bila zanimljiva

jos da stavljas naslov teme kako treba...

@(dole) lol

Zadnji edit: 18.03.08 u 15:58:39

BillGatesSon je napisao/la:
jos da stavljas naslov teme kako treba...

Da sam samo stavio REC. nebi nilo pročitao jer znaju šta je.
Ovak moraju pogledati
cuj windows vista minimalno ba .... sta je to ...
mozel na XP btw... igrica godine je to pa cemo dat 5-
tri plus
100ka
ep1c`Wayne. je napisao/la:
5

Ti svaku recenziju procitao, i svaku ocijenio

Brzo citas ***me ....
Samo da vam kažem da ste super raja i izgeda da spammeri netruju ovaj gaming site
NAPOKON

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.