Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 52 boda

Privremene i trajne tetovaze ^.^

539 pregleda · 15 odgovora · otvorena 17.03.2008. u 10:19

Hello

Znaci,,,po cemu se razlikuju [ izgledom ] ? ? ?
Potrebne slike od privremenih i trajnih,,,koliko bi me izasla 3 kineska slova na ruci tj podlaktica....Znaci razlike, slike, koliko kosta, gdje radit?

Nasao sam neke teme i zanima me da li je chip uradio tatto?
ja te nish ne kontam sta privremena... trajna?? jel rijec o tetovazi
               adilav je napisao/la:
ja te nish ne kontam sta privremena... trajna?? jel rijec o tetovazi

Privremena, traje mozda nekih 6 mjeseci. Trajna, do kraja zivota ili ako je ne skines laserom
Rješenje
U subotu sam ja sa Cagetom isao da se tetoviram , u skenderij kod paje imas i privremene i trajne , japanska slova na podlaktici radio , jedno slovo trajne ti je 45km
buraz tetovaze su ti sranje... Sa "privremenom" cim udes u vodu skida se... a trajne... Sta ce ti to sranje... One su preskupe, boli dok ih stavljas, a i kada se odlucis da ih skines ostanu ti tragovi na kozi... koji ce ti to k*****?
Ja sam radio privremenu nesjecam se kolko sam platio al bilo je ono 3,4 mjeseca ugl et sto kaze zajko 45 km prava,mozda oko 30 km neznam javit cu ti ako skontam
GDJE IMA PRIVREMENEEEEEEEEEEE ?

odmah bih otishao uraditi

a zajko da vidim tu tvoju ?

kod zajke na desnoj ruci pishe naposin,a na lijevoj "haj reci da nije ?"
               tempA je napisao/la:
GDJE IMA PRIVREMENEEEEEEEEEEE ?

odmah bih otishao uraditi

a zajko da vidim tu tvoju ?

kod zajke na desnoj ruci pishe naposin,a na lijevoj "haj reci da nije ?"

ne na lijevoj pise naposim , a na desnoj twentibucks buy or leave
               adilav je napisao/la:
buraz tetovaze su ti sranje... Sa "privremenom" cim udes u vodu skida se... a trajne... Sta ce ti to sranje... One su preskupe, boli dok ih stavljas, a i kada se odlucis da ih skines ostanu ti tragovi na kozi... koji ce ti to k*****?

Zasto vozis auto kad ugoravas svijet ? Zasto se drogiraju ljudi kada ugrozavaju svoj zivot a i tudje ? Zasto sjedimo po citav dan pred kompjuterom kad krivimo kicmu, slabi nam organizam itd ? Zasto zivis kada znas da ces umrijeti ?

Zivot je kratak, sve treba probati!!

btw daesy aj na msn

DAESSSSSSSS DODJI NA MSNSSSSSSSSSS
Imas privremene tetovaze koje traju 2-3-4 godine zavisi kolika podesi da igla "ulazi" !

Izmedju prave i ove privremene nema razlike 1-2-3 godine i onda se pocne gubiti boja ...

Razlika ti je sto kod prave tetovaze igla ulazi 6mm a kod privremene od 3 godine 4mm ...

Et pa ti skontaj
Torque je napisao/la:
Imas privremene tetovaze koje traju 2-3-4 godine zavisi kolika podesi da igla "ulazi" !

Izmedju prave i ove privremene nema razlike 1-2-3 godine i onda se pocne gubiti boja ...

Razlika ti je sto kod prave tetovaze igla ulazi 6mm a kod privremene od 3 godine 4mm ...

Et pa ti skontaj

Imal kaka od po godine
               xPozer je napisao/la:
Ja sam radio privremenu nesjecam se kolko sam platio al bilo je ono 3,4 mjeseca ugl et sto kaze zajko 45 km prava,mozda oko 30 km neznam javit cu ti ako skontam

ma nek uradi kod AHE za dtri pive covjek ti zmaja na ledzima napravi kolika su ti ledza

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.