Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

20 bodova obitel i okvir

0 pregleda · 10 odgovora · otvorena 16.03.2008. u 10:27

SAMO PODRUCIJE MOSTARA

Koliko je memoriska M2 od 1gb i gdje je ima uzet?
Koliko je oklop za K610i ,gdje ga uzet i dal' se uopce moze promijenit?
40 memorija, 10 oklop, moze se mijenjati, nadji prvi mob-shop
vako kume imas u mobil mediji memorijsku karticu ti uzet gore na malti imas takodzer i oklo ***ami ako nema oklopa gore imas na otoci imas u siranu onda imas na ilidzi par dobrih shopova za mobitele ***ami
imas polovnu memoriju na ilidzi u ksc ona ti je oko 30 km oklop orginal 20 km ja misli ***ami ajde pogurajme sa tim bodovima
EMIR_MESAR je napisao/la:
imas polovnu memoriju na ilidzi u ksc ona ti je oko 30 km oklop orginal 20 km ja misli ***ami ajde pogurajme sa tim bodovima

udari se nogom u glavu vidis da trazi podrucje mostara
4myR. je napisao/la:
udari se nogom u glavu vidis da trazi podrucje mostara

Dao u bodove na fine oci

Ono : ''aj kume poguraj me malo''
kume hvala
eto me u mostar samo da ti nadzemo memoriju
i oklop djecemi

ccc podrucje mostara
IMAS U ZK KUPIT MEMORIJA(novi trzni) a oklop imas preko puta mobil medie u moby shopu kupit 10 do 15 km nije vise...a memorija nije 40 km to ti mogu zagarantirat...pozz iz Mostara

jao jao
lik SPAMA, a ovaj mu bodove daje :8
pa vidis li ti jadan nebio da je napisao "u okolini mostara"
kako si jadan :S
nisam znao da je ilidza pored mostara, onda ja moram putovati 5 sati do skole i 5 nazad
stvarno ste obojica zasluzili il samara ili BAN

Ti fakat neznas pisat ??

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.