Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 19 bodova

WoW trial verzija

160 pregleda · 6 odgovora · otvorena 14.03.2008. u 17:24

E vako:
Kupio sam WoW i TBC original cd-ove i instalirao ih. Onda sam otisao na stranicu da napravim free trial 10 dana. Skinuo sam onaj fajl TryWoW i instalirao ga. Sada kada pokrenem igru i odaberem realm, napravim lika (nisam bio u mogucnosti da odaberem blood elf i draenei) i krenem igrati, cim napravim jedan korak i izbaci mi Error ( samo pise Error).
Kako rijesiti ovo, je li trebam skinuti neke patcheve?
ako si mogao uc u igricu i igrat znaci imas dobre patcheve i to nije problem probaj repair exe ili napravit novog lika
Ja nemam nikakve patcheve, nista nisam skidao, samo kada sam instalirao WoW Trial , ja sam odabrao C:/Program Files/World of Warcraft/ i tu odabrao mjesto za instalaciju triala.
Rješenje
ako su orginal zasto ces instalirati trial ... dobijes od njih 10dana besplatno ionako .. uninstall ga i probaj
taj TryWoW file ti je ustvari znaci kada nemas instaliran wow koliko sam ja upucen zato i jeste try .. dakle instalirao si org .. samo udji tu i imas 10 dana ja mislim meni je barem tako bio
nisi nista trebao skidat.. samo instaliras obicni wow, napravis acc trial, igras 10 dana i onda ga registrujes preko CD keya cega vec sto si dobio uz igru
Moras updateovat tbc na acc,posallji mi tbc key na PM pa cu ti rec kako
               eentel je napisao/la:
Moras imati TBC na accountu ..

spamer glupi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.