Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

pomoc oko cs-a

385 pregleda · 20 odgovora · otvorena 13.03.2008. u 21:57

imam veliko pitnje,,,dali cu moci da igra 20 igraca na serveru kad ja napravim,dali ce lagati

Imam 4 GB RAM
2.8 procesor
i konekcija HS-HKB 512/128

i dali ce se moci igrati fino i ako ima neki dodataka da bolje radi pa ako mozete da mi kazete?
trebalo bi da moze. . .
Ipak jak je komp ali konekcija mislim da nije nesto.

treba ti jaci upload, posto igraci uzimaju sa tvog servera podatke, tako da bi trebao biti upload najmanje 256 kb/s!
BushID0.BA je napisao/la:
Bice ti velik ping.

sta treba da bude manji ping jel do konekcije il sta
Sve ti zavisi od Veličine Uploada...
NPR. Sa konekcijom ADSL 9g i sa tom mašinom išlo bi ko mlijeko...Ne bi laggalo na serveru.
Za 20 igracha ti treba najmanje 512 kbps upload,i to najmanje... Poshto ti nemash takav upload budi sretan ako vas 5 bude moglo normalno igrati.
Sto se tice konfiguracije moci ce ti al ti mora biti velik upload, sad ne znam koji je al ipak mislim da trebas promjeniti konekciju !!
lagat ce im a mozda i nece neznam al mislim da ce lagat
Zavisi koji procesor, ne mozes porediti Celeron i C2D, da se razumijemo . A konekcija ce te zezati 100%
512 / 256 najmanje da ti bude ako hoces da ti ne laga
a 1024/512 ti je extra za CS i te servere
ne brigaj nista masina je vise nego dovoljna samo daj
Brate komp je jak... ali konekcija ti je problem ja mism da ce lagati
Najvise ti utice konekcija ... prema tome tesko ... imam ja 256 .. pa jedva 3 vs 3 ... vec 1024 moze 5 vs 5 .... a sad 20 na serveru tesko ...

Probaj pa vidi ! ET Gl & HF
Prva 2 napisala uredu ti je comp samo ce te konekcija zezat ostalih 20 isto to napisalo samo izmjenili red rijeci mislim smijesno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.