Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

C&C Generals: Zero Hour

230 pregleda · 7 odgovora · otvorena 14.01.2005. u 11:27

po meni najbolji RTS svih vremena!

U AMC-u se igra svako vece 2x2 ili 3x3 od kako je izasla obicna c&C generals...necu da se hvalim ali ima 10-tak igraca koji su stvarno elita..

pa mislio sam ako neko zeli da se dogovorimo da igramo 1x1, 2x2 ili 3x3 online preko direct IP connect..

potreban vam patch 1.02:
ftp://ftp.ea.com/pub/eapacific/generals/generalszh/DownloadablePatches/GeneralsZH-102-english.exe

a crack nadjite samo, jer ovdje nije dozvoljeno postavljati crack-ove i ostale ilegalne stvari

a ovo je samo za one koji imaju broadband konekciju (ADSL, bip, cable ili igraju iz nekog internet cluba)

eto ako neko hoce nek me doda na msn pa cemo se dogovorit....
Imaju neki momci iz Sandzaka koji sutaju samo online ZH... Extra je igrica.. meni odgovara samo offline.. radi vojske jer kad ih creatiram stopa sve

bTw. GLA N1 -TEKBIRRRR- hhehe

Xand3r je napisao/la:
Imaju neki momci iz Sandzaka koji sutaju samo online ZH... Extra je igrica.. meni odgovara samo offline.. radi vojske jer kad ih creatiram stopa sve

bTw. GLA N1 -TEKBIRRRR- hhehe

pa mislio je gazda AMC-a u martu nabavit org cd-keyeve...valjda ce biti nesto

mi svi igramo Random...znamo sa svakom nacijom xtra

ali GLA demolition je moj favorit
C&C Generals jes najbolja igrica do sad (od strategija)... Webz odigrat ce kalesija (samo dok skinemo patch a crack i ostatak imamo)..
respect.

Sjekira je napisao/la:
C&C Generals jes najbolja igrica do sad (od strategija)... Webz odigrat ce kalesija (samo dok skinemo patch a crack i ostatak imamo)..
respect.

ok samo mi javite... posalji poruku ili mail

pozdrav. amc clan ovdje jos jedan.
luda je igra skrozzz, mi se skupimo navece pa igramo random nacije svi ludilo
bezveze je online, nije da ce trzat neg ces samo opsovat nes sto nisi htio. treba se ba dogovorit pa dodjite u tz da igramo ba
protiv C&c gen enmam nis,ali se to kod nas neigra aktivno kao negdje....
to mi je jedna od najmocniji strategija...i cak je solidno igram...zato kad dobijem ISDN(WHEEH) mozemo se naci i pobiti se....
webz jasam iz domaljevca kod orašja ako možeš pošalji svoju msn adresu da igramo c&c zero hour ili generals u multipleyeru nije problem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.