Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

~Veliki problem sa CS 1.6 Non-Steam::pomagajte~

29 pregleda · 0 odgovora · otvorena 12.03.2008. u 19:07

Molim vas ako neko zna u cemu je problem da pomogne:

Naime kupio sam lap-top:

Amilo Li 1718
Intel Celeron M CPU 440 @1.87Ghz
896 MB RAM
ATI Radeon xpress 200m
HDD 160 GB

Sa instaliranim original OS Vista Home Basic.

Instaliram CS 1.6 Non-Steam,pa onaj fix za Non-Steam,Microsoft .NET Framework 1.1,pa redom patcheve 18,21,23,23b,i Z-Bots.
Udjem u igru,kreiram mapu,on ocita do kraja i taman kad udjem na mapu on me izbaci na desktop,ali ne ispise ni jednu gresku.
Probao sam i da stavim Sovtware i OpenGL,i najmanju rezoluciju i 16-bit ma sve kombinacije i uvek isto.

E sad je problem posto sam ja mali milion puta uspesno instalirao na svoj komp taj CS,ali na lap-topu nece.

Pa kontam,negresim u instalaciji,reko mozda je u Operativno Systemu,posto je od kada sam ga kupio kocio,uzimao puno resursa...

Resim ja da obrisem Vistu,i instaliram piratski XP Professional,s tim sto stavim XP Key Changer i namestim original key,isto kao i na komou sto ga imam kuci i gde perfektno radi.Instaliram drajvere,Graficku..NET Framework,Direct X 9.0c,ATI Catalyst,SP1,SP2,SP3 RC2 v.3244!

I rekao sebi sada ce valjda raditi:

kada ono isti problem,ali sad malo drugacije:
sada kad udjem odmah na welcome screnu pre nego sto mi se pojave opcije za igru meni blokira i stoji mi samo slika.Znaci cim kliknem na ikonu kad udje momentalno zablokira i kad aktiviram Task manager pise not responding!

Vazne napomene:

Prvi put sam sam instalirao XP,mada ja jako dobro se snalazim na kompu i dosta znam.Sam sam instalirao sve drajvere i komp mi odlicno radi.

Imstalirao sam:
SP1,SP2,SP3 RC2 v.3244
ATI Radeon xpress 200m drajver
Modeme:-Motorola SM56 Speakerphone Modem (dia-up)
-MT882 ADSL
-Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter

Realtek HD Audio
Realtek AC 97

.NET Framework 1.1
ATI Catalyst 4.11
Direct X 9.0c
K-Lite Codecs Mega Pack v3.7.0.0
i ostale codecs-e

Imam antivirus:NOD32 3.0.621.0

Jel moguce da sam nesto zaboravio da instaliram sto je potrebno CS-u ili mu mozda nesto smeta?

Da li mi fali neki drajver?

Znate li u cemu je problem?

Ja sam CS instalirao na D,a ne na C,jel mozda neki problem u tome?

Jos nesto da napomenem,a isto tako ako znate da mi pomognete oko ovog problema bio bih zahvalan:

Naime koji god ATI drajver da sam skinuo sa original ATI sajta,znaci ATi Catalyst 8.3,probao sam i starije verzije i neke druge drajvere nece da mi instalira!Namestim ja i da je za XP Professional 32-bit,i da je za ATI Radeon xpress 200m ali kad krenem da instaliram izbaci mi:

Setup was unable to find components that can be installed on your current hardware or software configuration.Please make sure you have the required hardware or software.

Ovaj problem sam resio na taj nacin sto kad skinem bilo koji drugi ATI Radeon xpress 200m
drajver u kombinaciji sa jos nekim recimo OmegaATI drajver ili DNA-ATI drajver,meni radi sve bez problema.Komp mi ga ocita i nema nikakvih problema.E koliko ja shvatam ovi drajveri su rucno radjeni (modifikovani),hackovani a sa ATI Sajta su original.

Zna li neko sto nemogu instalirati Original ATI Drajvere?

OVAKAV OPSIRAN OPIS PROBLEMA JE UPRAVO DA BI VAM SKROZ IZLOZIO SVOJ PROBLEM I DA MI NE BI MORALI POSTAVLJATI PITANJA TIPA:A KOJI DRAJVER,GRAFICKU IMAS ITD.

~~Unapred se zahvaljujem svi ljudima dobre volje,koji ce mi izaci u susret i pomoci da se ovaj problem resi.PS.Izvinite ako sam vas smorio tekstom~~

ADMINISTRATORI AKO TEMA POSTOJI ILI JOJ NIJE OVDE MESTO,NEMOJTE JE BRISATI VEC JE STAVITE GDE TREBA,POSTO SAM NOVI PA NISAM NALJBOLJE UPOZNAT SA FORUMOM!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.