Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

cs i limit

169 pregleda · 6 odgovora · otvorena 10.03.2008. u 00:38

zdravo mala raja, imam pitanje da li je moguce smanjiti potrosnju cs´a mislim na Megabyte ,koliko je vama prosjecna potrosnja meni je ja mislim otprilike za 1 sat potrosim 60 do 100 mb nekad i vise da li se to moze namjesiti da trosi manje mislim pomocu ratova i ostatka bla bla bla.
unapred hvala i dont spam ili odgovore like pitaj svog providera i opcija trazi xD ako ko moze pomoci bujrum i thxxxx
pa oko potrosnje ti ide ovako:

ako oces da ti fps 101 da ti je cs super onda stavis cl_cmdrate 101
cl_updarate 101
cl_rate 25000
tad vuce dosta limita!

ako oces da ti manje trosi limita onda moras ratove smanjit

npr.
cl_cmdrate 30
cl_updarate 30

ja mislim da je tako
ma neda maka pametno naseeeeeeeeee uh dobro da znam njemackii procito sam ono o netlimiter hmm nije losa ideja ali mene zanima kako preko countera podesiti to da li naprimjer zavisi Potrosnja od ratovaaaaa ?? ratovi poboljsavaju ping ali da li povecaju potrosnju jel to istina? hihih preko google dobar si sta cu traziti kad neznam ni sta mi treba xD hihi ali opet hvala za advice ajde next da cujem jos kojeg biseraaaa
               frik je napisao/la:
pa oko potrosnje ti ide ovako:

ako oces da ti fps 101 da ti je cs super onda stavis cl_cmdrate 101
cl_updarate 101
cl_rate 25000
tad vuce dosta limita!

ako oces da ti manje trosi limita onda moras ratove smanjit

npr.
cl_cmdrate 30
cl_updarate 30

ja mislim da je tako

ko ti je to rek'o ahahahah

EDIT: stawi cmdrejt 50 upderejt 50 rejt 15000 i igraj

Post dobio aplauz od FataL

tiHASMRt je napisao/la:
ma neda maka pametno naseeeeeeeeee uh dobro da znam njemackii procito sam ono o netlimiter hmm nije losa ideja ali mene zanima kako preko countera podesiti to da li naprimjer zavisi Potrosnja od ratovaaaaa ?? ratovi poboljsavaju ping ali da li povecaju potrosnju jel to istina? hihih preko google dobar si sta cu traziti kad neznam ni sta mi treba xD hihi ali opet hvala za advice ajde next da cujem jos kojeg biseraaaa

tihasmrt nemoj kucati te ratove 30 zato sto neces moci pogoditi covjeka naciljas ga u glavu promasi...nekad...bgm nekucaju djabe ljudi 101 ratevoe da se moze sto veci ratovi su boli al veci ping bude...101 moras hbg sto vuce limit
lol kamoli srece da je tako danas je 10 mart a vec imam 2.1 od cega sam na cs ispucao oko 1.6 minimalno a limit mi je do 3!!!!!! ja odoh leci nadam se da ce sutra biti odgovora sa rijesenjem moga problema jer mi se neda svaki mjesec prelaziti limit i placati extra last month imao sam 4.5 gb z*** cs-a :S helpppp xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.