Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TURNIR I LIGA U WAR3TFT I CNC GENERALS

188 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.01.2005. u 17:44

Obavjestajemo sve zainterosovane da je u pripremi liga i turnir u sljedecim igrama: war3tft i cnc generals-u. organizator lige i turnira je internet klub "bluetooth" koji se nalazi u Visokom. Za sve ostale informacije u vezi gore navedenog mozete se obratiti uposlenicima u internet kluba"bluetooth" ili na e-mail: [email uklonjen] za sada toliko.
samo jos da dodamo da pobjednika ocekuje vrijedne nagrade i naravno zvanicna titula najboljeg gemera u bih.
Pozurite sa prijavama jer broj igraca je ogranicen...

Ako neki pobjedi na tom turniru ne mora znaciti da je najbolji gamer u BiH. Moze samo u Visokom.
Nisi me dobro razumio ovo ce biti nezvanicno dok se nezainteresuje siri krug gemera i da se zvanicno napravi "bih liga" u kojoj ce se svo nase vrijeme koje smo proveli za igricama isplatiti na nas gemerski nacin "biti najbolji, najaci, aktuelni sampion"
kakva "bh liga" jojj...do toga ce proci vremena ,mozda cu ja umrijeti cak...al neka..
SRETNO SVIM KOJI UCESTVUJU NA TURNIRU,ALI IPAK JE TO NEZVANICAN TURNIR,PA SE O NAJBOLJEM IGRACU NE MOZE PRICATI...(npr. ovdje kod nas ima super igraca warcrafta,a ja saam jedan od fanatika "c&c gen" a nemamo mogucnosti da dodjemo na turnir)
toliko od mene.......
hehe... dobro fanatiku, bice turnira jos nemas razloga biti tuzan, nezaboravi ovo je pocetak nadam se uspjesan, vazno je da ima sto vise interesanata u izradi je web na kojem ce biti sve informacije u vezi ovog i naravno replay.
OH ! GENERALS!!!

steta sto nije online liga :/
he pod
1. nije gemera nego gamer
2. nemozes ti to tako svojom voljom organizovati ko je naj gamer u bih
3. tebi svaka cast sto pravis turnir jer toga treba malo vise u ovoj nasoj drzavi
4. trebao bi pitati negog od admina na ovoj web stranici kako da organizujes turnir

eto to ti je moj savjet

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.