Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nastavak turnir soon??

381 pregled · 9 odgovora · otvorena 04.02.2004. u 16:00

Hey Scorpion sta vi mislite citlucani ocjece da ste najbolji...lol...stvarno lol...pa niste vi normalni..cojece sale i tomo su odlicni 2x2 nema price...ali to sto su oni osvojili tur prosli u mo ne znaci da ce i ovaj...a 1x1 niste najbolji jer mi imamo JURU koji je do sad osvojio sve turove 1x1 samo sto se on ne voli hvaliti...
sure thing, nemoj samo i nas zaboravit jer i mi konkurisemo na prva mjesta
Re:
--------------------------------------
sure thing, nemoj samo i nas zaboravit jer i mi konkurisemo na prva mjesta

Mayers hoce nx doci na 1x1 turnir u Mostaru (AKO BUDE TURNIR)

PS: Sta vam je bolje 1x1 ili 2x2
sto se mene tice 1v1 je bolje jer to najvise igram 2v2 odigram jednom u 100 godina
kad bi bio turnir u Mostaru vjerovatno bi dosao ja, Gul a i TiMmYy koji nikad ne igra 1v1 al je moralna podrska
HeHe Timmy je KRALJ ! Da vam iskreno kazem meni je dosadilo igrati 1v1 uvjek protiv istih ljudi. Zato sumnjam da cu vise ici na turnire ovdje kod nas.Sad sam se okrenuo net igranju i pokoju 2v2 sa one and only Lantazarom.
To jest isitna uvijek isti ljudi...ali ne smijemo tako rzmisljati...onda ce nam ova jadna scena biti jos jadnija...ma ljudi dolazite na turnire u sto vecem broju...
Za 2v2 (koje je dosta brze) ja sigurno znam da ce doci NX i to:

seYo, Y0da, Beban, BorG, ukljucujuci i Timmiyy-a, Ghula .. i ostatak co.

Pricao sam i sa Saletom (citluk) navijerovatnije je da ce i oni doci ..

Sale ili tomo 1x1 turnir osvajaju ako bude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100%%%%
Re:
Sale ili tomo 1x1 turnir osvajaju ako bude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100%%%%

ma ja cu to osvojiti ocam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.