Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

ZVUCNA VALJDA

173 pregleda · 14 odgovora · otvorena 07.03.2008. u 01:36

Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly..

Kod drugarice na compu kad hoce da slusa muziku ovo se pokaze , ako ko ima da zna nek se hitno javi ....
driveri od zvucne ti nisu uredu 100%, ista stvar kod mene bila...
`score. je napisao/la:
Drajveri...

i probaj sa winampom

GL

brtate kakve veze sad ima winamp ??

spam je *****
PAg`arT je napisao/la:
brtate kakve veze sad ima winamp ??

spam je *****

ma da otvori pesmu bre u winampu...

Ajddeee breee Matooorrrriiii
`score. je napisao/la:
ma da otvori pesmu bre u winampu...

Ajddeee breee Matooorrrriiii

alahami wolim te
PAg`arT je napisao/la:
alahami wolim te

hehheheh

I ja tebe Dzanele mi

Reinstall drivere ... nesto se zeznulo ... odes ti na kaficu kod jaranice ... popravis to i tako to .. kontas
AllvarezZ™ je napisao/la:
Reinstall drivere ... nesto se zeznulo ... odes ti na kaficu kod jaranice ... popravis to i tako to .. kontas

heheh brate . evo pokusavam pola sata da skontam koja joj je zvucna , a ona mi ne zna objasniti-- ako ko moze da mi pomogne i sa tim ... kako cu saznati koja joj je zvucna a da ne treba puno misliti :d
Imas li drivere na CD-u . Desni klik My Computer ---> Properties ---> Hardware ---> Device Manager.

Vidi ima li zuti uzvicnik ( ! ), ako ima klikni na njega i imas gore Update Driver. Naravno prethodno stavi CD
Conektuj se na net...

Control Panel >> Add new hardware >> i nadji drajvere!
Primjetio sam da ovdje niko ne cita nista , napisao sam da nije kod mene nego kod drugarice . Da znam koja joj je zvucna bilo bi popravljeno do sada .. Uglavnom hvala svima puno
brate vidi koja ti je zvucna kartica pa skini drivere sa neta...

pozz...
SORRY admini nemam za edit

pa koja ti je zvucna kod drugarice pa skini drivere sa neta...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.