Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

PROBLEM BIHNET SERVERI

579 pregleda · 13 odgovora · otvorena 03.03.2008. u 22:06

Mislim da je u zadnje vrijeme nasto jedan veliki problem.Bihnet serveri pub2 i pub3 2 ili 3 dana rade pa narednih 10 ne .....

Ako je moguce da se nesto tu promijeni jer vecina koristi ADSL pakeT i igra preko FREE ZONE sto je naravno moguce samo na BIHNET serverima pa ako je neko mog misljenja nek se oglasi .....
Fakat treba nesh uradit...Guta mi limit ba,a navik'o na FZ

Tvog sam mišljenja...

Radite nešto !

Bušido brat u pravu 100 %

Admina dobio nakav cha0s. nesh on meni HA HU,ne zna banovat kako AllaH zapovjeda
admini smiješni, server postao smiješan.
nakon zadnjeg konkursa, stanje na serveru vishe nego očajno i smarajuće.
znam koji server radi non stop

Punimo bihnet #1
Mozda izgleda kao da sam postavio temu na pogresan forum al nisam jer vecina vas nije tamo reg. a mene samo zanimaju vasa misljenja i mislim da bi svi zajedno trebali nesto poduzeT u vezi toga ...
               budalas je napisao/la:
Mozda izgleda kao da sam postavio temu na pogresan forum al nisam jer vecina vas nije tamo reg. a mene samo zanimaju vasa misljenja i mislim da bi svi zajedno trebali nesto poduzeT u vezi toga ...

azeme brate, nemoze se nista poduzet dok to revu ne kazhe neko ko je njemu blizak, tj neko koga nemozhe ignorisat'.
a nas vecinu ignorishe.
               69`raydeN je napisao/la:
azeme brate, nemoze se nista poduzet dok to revu ne kazhe neko ko je njemu blizak, tj neko koga nemozhe ignorisat'.
a nas vecinu ignorishe.

ne mozhe to Rev. sam uraditi (pretpostavljam) , mora Ronija kontaktirati valjda
I ja mislim da bakir nemoze tu pomoci. Mislim da se moramo obraTiti nekom ko je glavni oko servera ja licno ne znam ko je ta osoba. Sto prije se rjesi ova situacija svi cemo biti sretniji.
               budalas je napisao/la:
I ja mislim da bakir nemoze tu pomoci. Mislim da se moramo obraTiti nekom ko je glavni oko servera ja licno ne znam ko je ta osoba. Sto prije se rjesi ova situacija svi cemo biti sretniji.

Azeme nemojte biti smijesni sa ovakvim temama.

G.ba nema veze sa BIHnetom !

ga.com.ba CS podforum nikad niko ne gleda od ovih glavonja

Roni ne zeli da dezura kad ce neko oboriti server

Kupite STEAM & HF, ili pocnite igrati BF2
Samo tebi smjesno jarane al eTo ....

Steam imam igraca na serveru nema to je taj problem.

Samo kazem onako kako jesT .....
Ja se maximalno trudim da kontaktiram glavu svega toga i da saznam u cemu je stvar ali 90% sam siguran da neko obara servere.

Imam sav potreban tool da sprijecim to ali ne mogu staviti na server jer je ljudima u BIHnetu toliko stalo do tih servera, sami vidite.
Sve sto mogu reci je , pokusajmo napuniti steam server jer nam je izgleda samo on ostao.
               Turk.- je napisao/la:
Zašto ste prebacili bihnet 1 na steam nigdje veze šta nije mogo opstat na non-steam ?

Ako ti se ne igra na STEAMu produzi dalje i chiterske vode...

Cekacemo ako treba 100 godina, al ce #1 biti puna
               Turk.- je napisao/la:
Znaci trebam kupit steam ........ ako nije problem IP i pass ? :

obratis se xx fire-u upalatis mu 13 keka na ziro racun i imas stem za 1h
Serveri i jesu non-stop oboreni jer nisu VAC2 zaštićeni. Da jesu ne bi ih ni mogli oboriti običnim skripticama i exploitima. Admini ( 90% njih ) su debilna djeca, na #1 nema nijedan admin da pruži igračima ugodnu igru ( wtf? ), nisu više isti momci admini kao i prije... Šta više pričati ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.