Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kriminalna prijava :(

0 pregleda · 16 odgovora · otvorena 02.03.2008. u 16:51

Duge noge za igranje , vitko tjelo za gledanje ...

TITO PARTIJA ARMIJA JE PARTIJA !!!

Brač: 20-godišnjaku prerezao vratne žile
Brač, 02.03.2008., 12:31 | Glas Dalmacije

34-godišnji F.P. jučer je na Braču razbijenom čašom 20-godišnjaku prerezao vratne vene i arterije, izvjestila je PU splitsko-dalmatinska.

Prema policijskom izvješću, njih dvojica su se jučer oko 20.45 sati ispred fast fooda "Jelena" u Supetru iz neutvrđenih razloga najprije verbalno, a potom i fizički sukobili.

Kako pak neslužbeno saznaje Brač online, tučnjava je izbila na igralištu "Mali Plac" za vrijeme održavanja IV. memorijalnog turnira "Zdenko Mišetić". U 22.05 sati je, piše Brač online, helikopterom HRZ-a ozlijeđeni hitno prebačen u splitsku bolnicu.

T.Lj. je nakon operacije hospitaliziran u KBC "Split", dok je F.P. uhićen i nad njim će se provesti kriminalistička obrada nakon otrježnjenja. Naime, nakon uhićenja izmjerena su mu 1,62 promila alkohola u krvi.

Glumica s najboljim grudima je Keeley Hazell
Los Angeles, 29.02.2008., 18:55 | The Sun

Keeley Hazell osvojila je laskavu nagradu za najljepše grudi s filmskog platna. Scena iz romantične komedije Cashback, snimljena u trgovačkom centru, proslavila je 21-godišnju britansku manekenku.

Rusija: Napadnut policijski konvoj
Dagestan, 02.03.2008., 19:02 | Hina

Na dan ruskih predsjedničkih izbora, u Dagestanu, pokraj granice s Čečenijom, dvjema bombama napadnut je danas policijski konvoj, priopćili su tamošnji dužnosnici.

Bombe u Khasavyurtu, zapadno od regionalne prijestolnice Makhachakale, aktivirane su daljinskim upravljanjem jedna iza druge, pri čemu je ozlijeđeno dvoje ljudi, pojasnili su dužnosnici.

Motivi za napad na konvoj za sada nisu jasni, no dva čečenska rata ostavila su duboke ožiljke na cijelom području Kavkaza, a nasilje se prelilo i u dvije susjedne regije, Dagestan i Ingušetiju.

Rodila dijete samo 26 centimetara manje od nje same
Kentucky, 02.03.2008., 10:46 | transworldnews.com

33-godišnja Stacey Herald iz Kentuckyja kaže da vjeruje kako je najmanja žena koja je ikada rodila. Visoka je svega 72 centimetra, a rodila je djevojčicu Makaiu dužine 46 centimetra.
Stacey Herald
Stacey Herald

'Cijeli život mi govore da neću moći imati dijete jer ne bih preživjela trudnoću. Ali, nešto u meni to nije htjelo prihvatiti', rekla je Stacy koja sada ima dvoje djece.

Stacy i njezin suprug Will već imaju 16-mjesečnu kćer Katiru koja je naslijedila Staceyjin osteogenesis imperfecta, genetsku bolest zbog koje su kosti lako lomljive.

Liječnici su rekli da mlađa kćer Makaia neće imati problema s rastom. Obitelj Heralds izrazila je želju za sinom.

'Ponosan sam što mi je ona žena. Stacy je predivna majka', rekao je Will.

Osumnjičeni: Denis Tadić sam se nabio na nož
Split, 02.03.2008., 09:13 | Glas Dalmacije, Dnevnik.hr

Zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, ali i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela dežurni istražni sudac Županijskog suda u Splitu Slavko Lozina odredio je jednomjesečni pritvor Anti Rubiću (21), osumnjičenom za jučerašnje ubojstvo Denisa Tadića (24) kod splitskog gradskog groblja Lovrinac, te je time otvorena istraga u ovom slučaju.
privođenje

Osumnjičeni Rubić sucu je kazao kako je izbio sukob isključivo između njega i Denisa i to nakon što mu je, kako je rekao, Denis svojim vozilom presjekao put.

- Autom sam otišao do njega. Započela je prepirka, a onda je Denis izvadio bejzbol palicu i dva puta me njome udario po glavi - kazao je sucu osumnjičeni.

Ubio mladića zarivši mu nož u prsa pred očima zaručnice
Kako je dalje nastavio, tada je iz svog vozila izvukao nož koji se tamo našao jer je u petak imao posla s kablovima. Navodno je nož samo držao u ruci kako bi uplašio Denisa, a onda je u jednom trenutku Denis zamahnuo palicom i nabio se na nož.

- Žao mi je zbog svega što se dogodilo. Momka nisam poznavao i stvarno nisam imao namjeru niti ubosti ga, a kamoli ubiti - rekao je.

Sudac je naložio vještaćenje koje bi trebalo pokazati ima li uopće istine, osim ozljeda koje je zadobio, u tome što je osumnjičeni govorio u svojoj obrani.

Prema kaznenoj prijavi, policija sumnjiči Rubića da je dvadesetak minuta poslije ponoći nakon kraće prepirke jednim ubodom nožem u prsa ubio Denisa koji se te večeri zajedno sa svojom djevojkom, prijateljem i njegovom suprugom očito zatekao na krivom mjestu i u krivo vrijeme.

Naime, do ubojstva mladog Denisa Tadića došlo je nakon što su prvo on, a potom i njegov prijatelj svojim automobilima na cesti zaobišli automobil Rubića To je očito bilo dovoljno da on svojim automobilom, u kojem se s njim još nalazilo troje maloljetnika, zagradi prolaz dvojici prijatelja, a onda i šakama započne tući po haubi jednog od automobila.

Dvojica napadnutih prijatelja izišli su iz svojih vozila i pokušali primiriti situaciju, no tada je osumnjičeni sa strane odvukao Denisa i nožem oštrice 15-ak centimetara ubo mladića u prsa nakon čega su pobjegli.

Ahmadinedžad u Iraku
Mahmud Ahmadinedžad
Mahmud Ahmadinedžad

Zebari koji je dočekao predsjednika, rekao je da je njegov zrakoplov iz Teherana sletio u međunarodnu zračnu luku u Bagdadu u 8.05 sati po srednjoeuropskom vremenu.

I iračka televizija Furat javila je da je Ahmadinedžad stigao.

Odmah po dolasku iranski predsjednik se sastao s iračkim predsjednikom Jalalom Talabanijem, Kurdom, u njegovu domu u Bagdadu, nakon čega će se susresti s premijerom Nourijem al-Malikijem, šijitom.

Ahmadinedžadov posjet je prvi posjet jednog iranskog predsjednika u novijoj povijesti Iraka i Irana, dviju regionalnih sila sa šijitskom većinom, koje su ratovale za režima Sadama Huseina.

Smatra se da bi ovaj posjet mogao biti početak odmjeravanja snaga između Teherana, kojeg Zapad optužuje da želi proizvesti nuklearno oružje i destabilizirati svog susjeda, i Sjedinjenih Država koje u Iraku imaju 158.000 vojnika.

Posjet predsjednika Ahmadinedžada, kojeg Washington smatra opasnim ekstremistom, posebno s obzirom na njegove izjave o uništenju Izraela, prvi je posjet jednog iranskog predsjednika od završetka vladavine dinastije Pahlavi u Iranu.

Ej ljudi igro sam na pokvarenom serveru danas i bio sam prvi
haruNjr. je napisao/la:
nemoj te odgovorati na ovake teme

Harune sta ima
al samo me zanima kako ti brate ne dosadi?
Daes jednom reko : ko odgowori spamerskim temama doticnog skakawca il bilo koga drugo bice osamaren ewentualno BANowan ...

Slap
Ahmadinedžad u Iraku
Mahmud Ahmadinedžad
Mahmud Ahmadinedžad

Zebari koji je dočekao predsjednika, rekao je da je njegov zrakoplov iz Teherana sletio u međunarodnu zračnu luku u Bagdadu u 8.05 sati po srednjoeuropskom vremenu.

I iračka televizija Furat javila je da je Ahmadinedžad stigao.

Odmah po dolasku iranski predsjednik se sastao s iračkim predsjednikom Jalalom Talabanijem, Kurdom, u njegovu domu u Bagdadu, nakon čega će se susresti s premijerom Nourijem al-Malikijem, šijitom.

Ahmadinedžadov posjet je prvi posjet jednog iranskog predsjednika u novijoj povijesti Iraka i Irana, dviju regionalnih sila sa šijitskom većinom, koje su ratovale za režima Sadama Huseina.

Smatra se da bi ovaj posjet mogao biti početak odmjeravanja snaga između Teherana, kojeg Zapad optužuje da želi proizvesti nuklearno oružje i destabilizirati svog susjeda, i Sjedinjenih Država koje u Iraku imaju 158.000 vojnika.

Posjet predsjednika Ahmadinedžada, kojeg Washington smatra opasnim ekstremistom, posebno s obzirom na njegove izjave o uništenju Izraela, prvi je posjet jednog iranskog predsjednika od završetka vladavine dinastije Pahlavi u Iranu.
Kanta ?

ti Debil ?

Cao
HAHAHHAHAHAHAHA, kako ti samo nije dosadno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.