Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 38 bodova

awatar.efekt

297 pregleda · 6 odgovora · otvorena 28.02.2008. u 21:12

ovako imam 2 pitanja u vezi pravljenja awatara.efekt kod score-a kako je ono napravljenjo i kod oldies kiss ono nesta ko iskoci pa onda tek pise kiss
znaci zelim da sam sebi uradi nisam noob znam ponesta uradit et sad mi objasnite ovo
hvala
JA ti mogu pomoc ali brate slabo razumijem na sta mislis...
Ako imas taj avatar stavi ga vamo.... I evo mogu ti objasnit preko msn.... ili mozda kasnije edit vamo s objasnjenjem, ali mislim da nebi shvatio kad bi ovde odmag napiso

bice edit svejedno

eo nek ti škor malo to objasni... ako nezna mogu i ja... btw. bice edit za kissov

eh jbg ako nije photoshop mene ne pitaj... neznam koji prog je u pitanju
Burn efect ali je ko neki dodatak koliko ja znam jer sam install neke efekte jos uz ulead gif animator
               senqueL je napisao/la:
napravit cu ti ja bice edit !!

a velahavle jesi cuo da hocu da sam napravim pa samo pitam koji je to efekt .znam ja za ove push ran -stop i 3D i to al me ovo interesuje. jel trebam sta skinut sa neta
Rješenje

@ Edit skini sa neta ulead gif animator 5 i onda ides gore kada udjes u program video F/X pa F/x i tu imash burn i to je to

GL.

Edit 2 : ja sam skinuo cijelu verziju uleada 5 i plus jos efekata za njega !!

Edit 3: ewo ti sto si rekao kao u scora da se sijaju na kraju slova to je isto burn efect samo na kraju je stawljen

''FX For Gif Animator 5'' owaj ti je program mislim dodatak za te efecte
               senqueL je napisao/la:

ako ti treba bolje jawi mi se na PM

@ Edit skini sa neta ulead gif animator 5 i onda ides gore kada udjes u program video F/X pa F/x i tu imash burn i to je to

GL.

e momak ja imam ulead gif animator 5 vec dosta vremena i znam to sa tim Video F/X al nigdje mi nepise to burn
P.S jel mi moze sad neko rec za ova slova kod score-a
ovo kao da presijavaju ....

Edit: score ako neces da kazes nema veze al nemoras spamat
- Možeš odraditi u Burn Efektu, postoji još 1 program.. Pokušaću se setiti i editovaću post!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.