treba mi shortcut za cs source probao sam hl2.exe dodati na desktop i u properties dodati -console -game cstrike i -console -steam -game cstrike, ali nece,... kada hocu da pokrenem hl2.exe pise mi "Unable to load filesystem_stdio.dll" , pa ako neko moze da pomogne,... ili da mi posalje filesystem_stdio.dll...
Diskusija
GAMERS.ba - BH Gaming Community
302 pregleda · 10 odgovora · otvorena 09.01.2005. u 19:52
copy shortcurt hl2.exe/paste desktop
Strayz je napisao/la:
joj,......... molim jedan samar za ovoga spamera da se opameti.... kopirao sam ba ljudi....
| copy shortcurt hl2.exe/paste desktop |
joj,......... molim jedan samar za ovoga spamera da se opameti.... kopirao sam ba ljudi....
Da ti nije mozda parcesija C: i D: ako jest onda napravi shortcut od Launcher i onda na taj shortcut (nowu ikonu desni klik Pro..... i copiras Target: D:\Hl2\Launcher.exe i onda napravis ikonu na desk... i na target stavis D:\Hl2\Launcher.exe...
Ak nije jasno imas msn
Ak nije jasno imas msn
shortcut ide:
-steam -console -game cstrike
nabavi CS:S Emporio ako ti nije taj...
dll fajl je 100% tu... to mi se desavalo sa crackovanom verzijom HL2 SDK (Valve Hammer)!
-steam -console -game cstrike
nabavi CS:S Emporio ako ti nije taj...

dll fajl je 100% tu... to mi se desavalo sa crackovanom verzijom HL2 SDK (Valve Hammer)!
dobro si ti napravio shortcut. Jebiga fali ti taj .dll file. Ja ga nemam ali mi radi CS source. Dobio sam ga sa HL2 na 5cd-ova.
Strayz je napisao/la:
OMG !!
nash stha si ti sad rekao ? jes ti OK. .... :S
OMG !!
Strayz je napisao/la:
OMG !!
OMG !!
JaSeen je napisao/la:
ahahahaha nemogu vjerovat...stvarno nekad se pitam jesu li pojedinci dobri i ako treba sto je reko neznam onaj jedan popusili bi ti ga za 20 bodova...b0gami ovaj bi ga polabrnjo i za 1 bod
nemojte me shvatiti ozbiljno ali...tako mi se cini i ovo prezilazi sve granice
copy paste shortcut
Strayz je napisao/la:
OMG !! nash stha si ti sad rekao ? jes ti OK. .... :S |
ahahahaha nemogu vjerovat...stvarno nekad se pitam jesu li pojedinci dobri i ako treba sto je reko neznam onaj jedan popusili bi ti ga za 20 bodova...b0gami ovaj bi ga polabrnjo i za 1 bod
nemojte me shvatiti ozbiljno ali...tako mi se cini i ovo prezilazi sve granice
Odakle si ?
Ako os dacu ti ja file na floppy disketi za 5 bodova : )
Samo ga kopiraj u hl2 direktorij i pucaj
Ako os dacu ti ja file na floppy disketi za 5 bodova : )
Samo ga kopiraj u hl2 direktorij i pucaj
kao sto je amok reko napravi šorkat od hl2.exe i u target polje ukucaj -steam console -game cstrike i to je to.Pokreni hl2 šorkat i sve bi trebalo bit uredu sorry na spammanju
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.