Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 77 bodova

Internet klub igrice i programi i bla bla?

620 pregleda · 20 odgovora · otvorena 23.02.2008. u 19:48

Vako jedan od mojih prijatelja je odlucio da napravi internet klub.
E sad sve smo rijesili oko racunara i prostora.

E sad mene zanima posto vec duze vrijeme ne pratim te online igrice i sve sta treba da se one igraju preko neta na nekim serverima i koje su to igrice.

Zanima me jos koji programi se koriste u internet klubovima i zasto sluze ,vecinu ih znam i imam.

Jednostavno pisite fazone i programe i igrice koji dobro dolaze u internet klub,
Nemoj da vas zbuni sto govorim internet klub bice dosta gejming dogadjaja bla bla...

Nemojte odmah pisat CS 1.6,COD 4, nesto kao devastestetion ili rapelz....

Ne mori na PM ili GB,ne mori na msn,nemori jednostavno... NEMORI
Bodova bice dovoljno...

tli četlji sad.!
MSN , Skype , mIRC ...

Post dobio šamar od banks

command and concure GENERALS ... prejaka igra za internet centra , a jos imas battlefield
GTA VICE CITY GTA SAN ANDREAS,PRO EVOLUTION SOCCER NOVI 2008,VIETNAM,NBA,NEED FOR SPEED,WOW,CS;COD,SPIDERMAN
msn .mozila firefox, naravno igrice cs 1.6 ,cod4 , u mom ima i soker 2008 i prostreet . umreze se preko lana i i igras

spojis cable koji ima prenos podataka u oba smjera , onda podesis ip adrese na jednom stavis npr.

192.162.10.1

na drugom 192.162.10.2 i tako na ostale
(to se podesava u local area connection na properties pa internet protocol. btw. nakon sto uneses ip adrese klikni jednom na prazan prostor ispod za subnet mask.
naravno pogledaj na my computer , na desni click, properties , pa computer name , vidi jesu li ista grupa , deafult je WORKGROUP , ako nisu onda stavi da su iste na sve kompove i zadnje sto uradis odes na network connections , i set up home or small office network , tamo uradis po wizardu , ugasis firewall na sve i trebalo bi raditi u lanu , za internet na sve kompove . moras share-ovat konekcije.
Trebat ces uzet windows live messanger, skype, mIRC, ie i mozilla firefox!

Mozete igrati DOTE na lanu, age of empires na lanu, pa i sam Warcraft 3 TTF, pored klasičnog cs-a koji na lanu ide najbolje

a na svaki pc instaliras msn, icq, mirc, xfire, i sve browsere (za surfače > mozilla, opera, explorer)
idoli ne morate pisat sto je vec napisano...

install obavezno Company of heroes.. lan drama..
sto se tice programa za server ja bi ti preporucioCyberCaffe Pro5.zaista odlican program a i jednostavan...

sto se tice igara u klubovima se igraju ono standardne igre mada ti mos toga silu ubacit..
od auta su uglavnom:
-NFS(MW,PRO STREET)...
-TOCA 3
-FLATOUT
a mozes i nesto relly-a ubacit

pa onda:
CS
CSS
CoD2 i CoD4
Far Cry
MoHA

pa:
WOW
i ostalo sta spada pod te..

uglavnom ce ti se to igrat...
bar kod mene tako...
-moras imat prij svega neku zastitu na kompu.i pratit ko sta radi znaju skinut virus nek uradi kao sto je u neonu nek bude 10 kompa npr za igre gdje nema msna interneta samo igre i nek bude 5 za msn i takve stvari a od igara najvaznije WoW,cs i COd pa sve ostalo
odes do neona (ako ti nije problem) vecinom imaju strategije kao cryisis rome total war unrealturtament tako nes
onda ti treba ako zelite odredjen broj gdje mozes na mozillu i na msn (isto u neonu)
need for speed carbon mostwanted i pro street
po mogucnosti nabavite tv i palystatione
i neke dodtsake za comp kao dojstik volan i to

Zadnji edit: 23.02.08 u 14:07:32

Gthang. je napisao/la:
sto se tice programa za server ja bi ti preporucioCyberCaffe Pro5.zaista odlican program a i jednostavan...

sto se tice igara u klubovima se igraju ono standardne igre mada ti mos toga silu ubacit..
od auta su uglavnom:
-NFS(MW,PRO STREET)...
-TOCA 3
-FLATOUT
a mozes i nesto relly-a ubacit

pa onda:
CS
CSS
CoD2 i CoD4
Far Cry
MoHA

pa:
WOW
i ostalo sta spada pod te..

uglavnom ce ti se to igrat...
bar kod mene tako...

Da treba ti CyberCafe pro full verzija nemoj trial

Najbolje bi bilo da odes u neki internet club i da se raspitas u vezi toga
Moje misljenje

CS Nonsteam
CS STEAm
Teamspeak
msn
COD 4

Misevi ako oce minimalac onda intelli 1.0
WC3
FIfa i PES

Neke sluske fine od 30 maraka
i podloge ako ima novca SteelPad 4d a ako ne onda od marku one!

Oni programi naprimjer gdje nemoze uci u control panel i da ne vidi koja je konfiguracija i da mu je zabranjen ulaz gdje moze pobrkati nesto jer ima svakakvih nobova!
jarane za igrice ti znam da se najvise igra WOW, CS, CoD2 i onaj Battlefield 2 programi sta ja znam jedino mousefix !
               ch1p je napisao/la:
Najbolje bi bilo da odes u neki internet club i da se raspitas u vezi toga
Moje misljenje

CS Nonsteam
CS STEAm
Teamspeak
msn
COD 4

Misevi ako oce minimalac onda intelli 1.0
WC3
FIfa i PES

Neke sluske fine od 30 maraka
i podloge ako ima novca SteelPad 4d a ako ne onda od marku one!

Oni programi naprimjer gdje nemoze uci u control panel i da ne vidi koja je konfiguracija i da mu je zabranjen ulaz gdje moze pobrkati nesto jer ima svakakvih nobova!

slazem se samo jos i mousefix.
btw ne isplati se stavljat 4D, vec one obicne podloge i neke jace misheve ko sto su npr u stasnetu,
ima ona dobra igrica zove se Company of Heroes moze se igrati u lanu i imaju je monogi internet klubovi

GTi racing to su pravo dobra auta i mogu se igrati i u lanu i preko interneta

Pro Street isto dobra auta
to je to od mene pozz i sretno sa internet klubom

jos jedno pitanje: gdje ce biti taj internet klub

Moras imati neki program za nadzor,svi da budu u lanu
A igre: COD2,4
CS steam
F.E.A.R
Rise of nation
WoW
NSF Carbon
Lord of the rings
itd.
sretno
Rješenje
Ja radim u internet cafeu (igraonici) vec 3 godine .. da te lazhem sad shta da uzmesh, ne isplati se .. vidjeces shta ti narod trazi.

U ovoj igraonici ima 20 racunara + serv. .. na 10 mi je standard shto se tice igara (wc3, cs, cod 2, 4, pes8, stronghold, godfather, nfs itd.) a na drugos strani, gde mi dolaze stalne musterije, inace ljudi koji vise na wowu, imam Wow, cs, cod2, wc3 ... da nebi neko zauzeo njihov racunar (inace kolju a i donose najvishe kesha

Vidim jedan si od pametnijih ovde, pa znash shta ti treba od programa, da ti sad ja ne kenjam .. msn, opera/mozzila, neki program za ogranicavanje downloada, bla bla bla .. uglavnom, narod voli da ima okej slusalice i mis, za ostalo im seva k****.

Uglavnom, nemoj mnogo ni da im popustas, da svaki njihov zahtev ispunjavas, jer kad zajasu ne znaju da sidju

Koristim CCP 4.5 i odlicnim se pokazao .. ali cini mi se da si vec negde ti nekome davao link za taj program, tako da mi se cini da ti to vec znash.

Uglavnom, nek mu je sa srecom, a para ce valjda biti
e ovako, ja imam iskustva s tim stvarima oko klubova, od devete god. se vucam po njima i radio sam u jednom.

ovako, moras gledati, koliko god mocne masine bile, da ih ipak ne pretrpavas..

preporucujem (od igara):

warcraft3 & dota,
CoD 2 & 4,
CS (ofkors )
C&C Generals (zna dici iz mrtvih kad sve ostalo dosadi)

od online:

WoW (ofkors )
Knight online
cabal

a za programe... sad ih ima previse, to je najlakshe za izabrati

i jos jedna stvar:
jedna lik je otvorio klub, uplatis 5 Km sjedis koliko hoces, (dok ti ne dosadi), ima 30 kompova, radi non-stop! i nocnu isto

bolje da je jeftino, a da je uvijek puno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.