Vako jedan od mojih prijatelja je odlucio da napravi internet klub.
E sad sve smo rijesili oko racunara i prostora.
E sad mene zanima posto vec duze vrijeme ne pratim te online igrice i sve sta treba da se one igraju preko neta na nekim serverima i koje su to igrice.
Zanima me jos koji programi se koriste u internet klubovima i zasto sluze ,vecinu ih znam i imam.
Jednostavno pisite fazone i programe i igrice koji dobro dolaze u internet klub,
Nemoj da vas zbuni sto govorim internet klub bice dosta gejming dogadjaja bla bla...
Nemojte odmah pisat CS 1.6,COD 4, nesto kao devastestetion ili rapelz....
Ne mori na PM ili GB,ne mori na msn,nemori jednostavno... NEMORI
Bodova bice dovoljno...
tli četlji sad.!
E sad sve smo rijesili oko racunara i prostora.
E sad mene zanima posto vec duze vrijeme ne pratim te online igrice i sve sta treba da se one igraju preko neta na nekim serverima i koje su to igrice.
Zanima me jos koji programi se koriste u internet klubovima i zasto sluze ,vecinu ih znam i imam.
Jednostavno pisite fazone i programe i igrice koji dobro dolaze u internet klub,
Nemoj da vas zbuni sto govorim internet klub bice dosta gejming dogadjaja bla bla...
Nemojte odmah pisat CS 1.6,COD 4, nesto kao devastestetion ili rapelz....
Ne mori na PM ili GB,ne mori na msn,nemori jednostavno... NEMORI
Bodova bice dovoljno...
tli četlji sad.!

nek uradi kao sto je u neonu nek bude 10 kompa npr za igre gdje nema msna interneta samo igre i nek bude 5 za msn i takve stvari a od igara najvaznije WoW,cs i COd pa sve ostalo