Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Opravdanje

0 pregleda · 14 odgovora · otvorena 22.02.2008. u 17:21

Pozz trazim opravdanje sa pecatom(bio sam ti na opciju trazi, nasao opravdanja ali bez pecata)tako da mislim da nespamam sa temom.btw. nemam bodova ko mi prvo posalje dadnem mu ono pomogao kako vec
Imam ja, samo dok uploadam....

Izvolton

Zadnji edit: 22.02.08 u 11:25:18

KillaOR je napisao/la:

kk cekam
Znal ko kako se zove papir na koji se to printa, ofirno mi dati sa A4 papia malo je debelo
torQ7u je napisao/la:
Znal ko kako se zove papir na koji se to printa, ofirno mi dati sa A4 papia malo je debelo

Da, moze provalit lako ..
torQ7u je napisao/la:

Mozda je to neka vrsta indigo papira ... samo bijeli.
KillaOR je napisao/la:

Izvolton

e mozes li mi kako uvecat ovu sliku ?
PeniK je napisao/la:
e mozes li mi kako uvecat ovu sliku ?

Ne treba ti vece, jer ce biti ofirno... Ovo je prava velicina, ev sad cu ti jos jedno uploadati....
Bolje da odes kod doktora i da kazes da si bio bolestan , i zamolis za opravdanje ...
Ovako te mogu provalit
sL`sirkO. je napisao/la:
Bolje da odes kod doktora i da kazes da si bio bolestan , i zamolis za opravdanje ...
Ovako te mogu provalit

Ja svaki put kad mi je mrsko otic u skolu odem do doktora kazem imao sam temp. nisam isao u skolu mozete li mi dati opravdanje i dobijem sad su navikli na mene pa cim udjem odma pocnu pisati
viva-la-Bam je napisao/la:
imam ja poziv od suda , ak ti treba mogu ti upload (:

hehe mozda ce i to zatrebat
ma staces tako da te provale pa si najebao fino kod doktora nesto smuntas i to je to
sL`FIFFI je napisao/la:
Ja svaki put kad mi je mrsko otic u skolu odem do doktora kazem imao sam temp. nisam isao u skolu mozete li mi dati opravdanje i dobijem sad su navikli na mene pa cim udjem odma pocnu pisati

lol

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.