ewo da počnemo
prije mjesec dana došao sam na ideju da organiziramo non steam ligu pošto sve više manje propadnu..ušao sam u to punom snagom i pitao sve koji žele...naravno sve je bilo ograničeno do 16 klanova i par klanova se rezerviralno 100% da bude i morat će dat popis i tako... nažalost togom grupnih kola neki se klanovi nisu pojavljivali ali šta je tu je nije do mene...sve je bilo na vrijeme prikazano i tako...
danas dana 21.2.2008 priveli smo ligu kraju tj došli smo do finala
NeA.Gaming vs n!M GaminG
20.00h /// HLTV /// 77.111.225.228:27119
Počevši od početka....
NeA.Gaming
u gurpnom poredtku je zauzela 1.mjesto u grupi C // nadalje u četvrtfianlu igra sa LOTCS gdje pobjeđuje sa 2:0 // polufinale su odigrali protiv n!M GaminG [2] takodjer sa 2:0 po mapama
n!M GaminG
u grupnom poredku takodjer zauizma 1.mjesto (grupa B) // u četvrtfinalnom okršaju protiv LAFI. pobjeđuje // i nastavlja svoj put do polufinala gdje nakon 1 mape pobjeđuje ekipu 2F4D.SiZzErB (igrači 2F4D-a su napustili server)
za 3.mjesto odigrano jučer dakle | n!M GaminG [2] vs 2F4D.SiZzErB | pobjedu odnosi n!M GaminG [2] nakon šta su u 1mapi dobil iigrači n!M-a [2] a igrači 2F4D.SiZzErB napuštaju server
eto toliko ukratko od lige i svega...nadam se da ćte gledat danas i tak... HF GL 2 all
prije mjesec dana došao sam na ideju da organiziramo non steam ligu pošto sve više manje propadnu..ušao sam u to punom snagom i pitao sve koji žele...naravno sve je bilo ograničeno do 16 klanova i par klanova se rezerviralno 100% da bude i morat će dat popis i tako... nažalost togom grupnih kola neki se klanovi nisu pojavljivali ali šta je tu je nije do mene...sve je bilo na vrijeme prikazano i tako...danas dana 21.2.2008 priveli smo ligu kraju tj došli smo do finala
NeA.Gaming vs n!M GaminG
20.00h /// HLTV /// 77.111.225.228:27119
Počevši od početka....
NeA.Gaming
u gurpnom poredtku je zauzela 1.mjesto u grupi C // nadalje u četvrtfianlu igra sa LOTCS gdje pobjeđuje sa 2:0 // polufinale su odigrali protiv n!M GaminG [2] takodjer sa 2:0 po mapama
n!M GaminG
u grupnom poredku takodjer zauizma 1.mjesto (grupa B) // u četvrtfinalnom okršaju protiv LAFI. pobjeđuje // i nastavlja svoj put do polufinala gdje nakon 1 mape pobjeđuje ekipu 2F4D.SiZzErB (igrači 2F4D-a su napustili server)
za 3.mjesto odigrano jučer dakle | n!M GaminG [2] vs 2F4D.SiZzErB | pobjedu odnosi n!M GaminG [2] nakon šta su u 1mapi dobil iigrači n!M-a [2] a igrači 2F4D.SiZzErB napuštaju server
eto toliko ukratko od lige i svega...nadam se da ćte gledat danas i tak... HF GL 2 all
retno vam...