zna li neko sto neradi pakhackerz?
Diskusija
PakHackerz neradi
0 pregleda · 10 odgovora · otvorena 17.02.2008. u 16:15
od administratora stranice, porađa se supruga, te samim time PAKHackerz team je odlucio da se stranica privremeno zatvori dok se beba ne rodi.
hvala
hvala
ti odma ovde poletio temu da postavis ?
to bi bilo isto kao kad bi meni nestalo vode i ja otvorim temu, zasto mi je nestlo vode :\
to bi bilo isto kao kad bi meni nestalo vode i ja otvorim temu, zasto mi je nestlo vode :\
Mafia je napisao/la:
Aj sreco legendo hahahahaha cuj poradja zena hahahhaha
| od administratora stranice, porađa se supruga, te samim time PAKHackerz team je odlucio da se stranica privremeno zatvori dok se beba ne rodi. hvala |
Aj sreco legendo hahahahaha cuj poradja zena hahahhaha
Post dobio šamar od banks
Mafia je napisao/la:
hahaha n1
| od administratora stranice, porađa se supruga, te samim time PAKHackerz team je odlucio da se stranica privremeno zatvori dok se beba ne rodi. hvala |
hahaha n1
skala- je napisao/la:
e i to sto kazes...a.na G.BA svakakvih budala dodje
| ti odma ovde poletio temu da postavis ? to bi bilo isto kao kad bi meni nestalo vode i ja otvorim temu, zasto mi je nestlo vode :\ |
e i to sto kazes...a.na G.BA svakakvih budala dodje
Doslo je do nekih pogreski..
Bicete obavjesteni kad ponovo proradi
Bicete obavjesteni kad ponovo proradi
Mafia je napisao/la:
Hhahahahaha, svaka ti dala vode iz bokala za ovo
n1
Hhahahahaha, svaka ti dala vode iz bokala za ovo
n1
Mafia je napisao/la:
haha...nego da vas pitam, imal virusa tamo kad se download-a? stranica je extra al me brinu virusi...vec sam 4 puta sj.eb.o racunar
haha...nego da vas pitam, imal virusa tamo kad se download-a? stranica je extra al me brinu virusi...vec sam 4 puta sj.eb.o racunar
pi0niR je napisao/la:
znat ces kad skines,hehe salim se nabavi NOD ili sta jako i nemogu ti nista
| haha...nego da vas pitam, imal virusa tamo kad se download-a? stranica je extra al me brinu virusi...vec sam 4 puta sj.eb.o racunar |
znat ces kad skines,hehe salim se nabavi NOD ili sta jako i nemogu ti nista
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.