Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balkan Ekspress Serveri

654 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.02.2008. u 16:04

Eto da predstavim

Balkan-Ekspress Public Server :

87.250.37.114:27050

http://gametracker.com/server_info/87.250.37.114:27050/

Balkan-Ekspress DeathMatch Server :

87.250.37.114:27052

Balkan-Ekspress ClanWars Server :

87.250.37.114:27050

Mape koje se najčešće igraju na našem serveru su:
de_dust4ever, de_prodigy, de_inferno, de_scud, de_aztec_0, de_dust, de_clan1_mill, de_dust2, de_train, de_nuke, de_rats, de_cbble, de_nuke_rarea, de_piranesi, de_survivor, de_westwood, de_russka, de_torn

Welcome !
GL sa serverom !! Super sto ste otvorili odma i CW i DM server
sL`cRuiSer. je napisao/la:
GL sa serverom !! Super sto ste otvorili odma i CW i DM server

da
another non steam
another step back

za BiH
malak je napisao/la:
another non steam
another step back

za BiH

imamo BiHnetov Steam server pa NIKO ne igra na njemu

GL sa serverima
Retardirani vodja iz norweshke "dam!r" koji swe to sam placha, je jedna obichna splitska fukara, koja wrijedja ljude i sili se nad ljudima. Lik je tako ufuran, da to nije normalno, chitaw dan bulji u komp. i wisi na onome programu preko kojeg widish shta se swe deshawa na serwerima, i ko shta pishe i swe, neznam sad kako se zowe. Cheka najmanju pogreshku admina da mu ga mozhe skinut.

Ja sam bio admin na ta swa 3 serwera, od pochetka, otkako je otworen, prije 4 - 5 mjeseci. Bio sam s tim papkom i doweo mu raje masu, 5 mu foruma naprawio i owaj zadnji konachni sa original .com domenom, al' konj ostaje konj, bana mene sa serwera i foruma i poslije se na msnu smije meni u facu goworechi mi da je moja porodica retardirana i da imamo problema s mozgom.

Razlog zashto me je banowao, je taj da sam ja prije jedno 7 dana rekao fino, polako i smireno, da wishe ne zhelim biti admin na Balkan Expressu, bez razloga napushtam administraciju, jednostawno kako da kazhem, omrzlo mi je da wishe budem admin tamo.

I poslije ochu da udjem na forum, kad ono hop banana, kontaktiraj administratora za daljnji info. Poshto imam statichki IP ... Dalje ne moram ni goworiti, a znam da sam dobio bananu na IP, sa serwera i foruma.

Kanite se budala i Balkan Express-a, od srca preporuchujem.

Ukratko: Lik me banowao sa serwera i foruma radi toga shto sam rekao da ne zhelim wishe biti admin.

Bože koliko je ljudi nepismeno na G.BA

Al et GL sa serverima

Zadnji edit: 17.02.08 u 10:56:28

sretno sa serverom, igro sam i prije nelaga sekunde, GL
sL`FIFFI je napisao/la:
imamo BiHnetov Steam server pa NIKO ne igra na njemu

GL sa serverima

pa kad bi svi presli onda bi ovi napovi morali kupiti steam. A ovako se njima naravno vise isplati non steam, rr modem i unban. Onako bi im 20km visilo.

malak je napisao/la:
pa kad bi svi presli onda bi ovi napovi morali kupiti steam. A ovako se njima naravno vise isplati non steam, rr modem i unban. Onako bi im 20km visilo.

al kad bi svi presli na steam....onda bi svi dizali dedic..
il bi s botovima igrali...danas je 20 KM ***atstvo....
nE_.n0th1nG_ je napisao/la:
al kad bi svi presli na steam....onda bi svi dizali dedic..
il bi s botovima igrali...danas je 20 KM ***atstvo....

dosadilo bi to za tjedan dana nema nista od toga a 20 km potrosis petkom

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.