Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 31 bod

Ne moze da otvori blogger.ba

216 pregleda · 16 odgovora · otvorena 15.02.2008. u 23:13

pozz.Imam problem u sljedece.Vec 4 dana ne moze da mi otvori stranicu blogger.ba,tacnije moze otvoriti,ali mi pise:

Blogger.ba je trenutno nedostupan zbog opterecenja serverskih kapaciteta.

Radimo na rješavanju problema pa vas molimo za vaše strpljenje. Znaci tako je samo kod mene jer su mi drugi rekli da je kod njih sve ok.Ko zna nek pomogne.
Hvala !

No spam pls!
to isto kao dernek ima previse reg clanova slab sajt pa se svakih 10 min radi na njemu
Pa widish da ti kazhe da je preopterecheno, jer swi ti to furaju, pa se serwer link preoptereti, mozhda rade neshto, uwieren sam.
               sL`FIFFI je napisao/la:
izbrisi coockies pa probaj ponovo pa javi

izbrisao,ne moze
Pa prijatelju bezweze se muchish, kad si sam rekao da pishe da rade neshto, serweri su im preopterecheni i nemozhesh @ the moment uchi na blogger.ba Pokushai kasnie malo, dok se raja skine sa bloggera.
               ViaHell.inc je napisao/la:
Pa prijatelju bezweze se muchish, kad si sam rekao da pishe da rade neshto, serweri su im preopterecheni i nemozhesh @ the moment uchi na blogger.ba Pokushai kasnie malo, dok se raja skine sa bloggera.

ne bi bilo lose da procitas temu do kraja i da vidis da pise da vec 4 dana ne mogu uci...
kod mene udje normalno..ne znam sta moze da ti bude
               Rista je napisao/la:
kod mene udje normalno..ne znam sta moze da ti bude

pa to i jeste problem,znam da kod ostalih moze

desavalo mi se ovo jos 2-3 puta,ali po 10-tak minuta,a sad 4 dana
ja usao normalno.....imo sam neki dan oaj problem....i samo se rijesilo....nisam mogo uci 2 dana....3 normalno uso
Jesil probao pritisnuti F5 . . . Imao sam isti problem i nervirao se....uradio refresh nekoliko puta i everything was fine

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.