Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

10000 Bodowa za pomoc

0 pregleda · 19 odgovora · otvorena 14.02.2008. u 00:40

Bilo ih je dvoica a ja sama , nisam nista mogla da uradim nego da zazmirim i cekam da obave svoje ..
Vako je to bilo :

Vracam se sa posla kuci oko pola 11 dok nisam ni slutila sta ce mi se desiti.. Cula sam glas kako govori : stani.. stani.. stani.. Ja sam se ukocila i stala sam , jedan od nepoznatih lica je izvadio svoju alatku i poceo da je vrti u krug , dok je drugi govorio sapcuci " neboj se necemo ti nista "...

Jedan me je udario tupim predmetom u glavu i pala sam u nesvjest , te se nesjecam bas svega kako je bilo ...Ali nakon sto sam dosla sebi cula sam kako uzdisu i govore to ku**o to ku**o nedaj se nedaj se .. Osjetila sam kako klizi i cula sam skljocanje , moja mala rupica je plakala i ko da je molila da to sve prestane ...

Kada su zavrsili sa poslom , okrenuli su se i otisli u nepoznatom pravcu Od tada ja sam se povukla u sebe i izgubila svaku komunikaciju sa spoljasnim svjetom

Zato molim ljude dobre volje i duse , da mi pomognu
Ovako moras se dobro oprat, pod 2 moras dobro P i cku istrljat.... Detaljnije na PM!
Nyte je napisao/la:
a lol!!sto si debil dosadni?

u tome je moj najveci problem sto meni niko nevjeruje Al se nadam da ima dobrih ljudi i koji ce mi pomoci
arneLLLLa je napisao/la:
u tome je moj najveci problem sto meni niko nevjeruje :\'( :\'( Al se nadam da ima dobrih ljudi i koji ce mi pomoci :\'( :\'( :\'(

hajde ba ne seri zaobidji ovaj site!!!i idi lijeci se!!!
arneLLLLa je napisao/la:
u tome je moj najveci problem sto meni niko nevjeruje :\'( :\'( Al se nadam da ima dobrih ljudi i koji ce mi pomoci :\'( :\'( :\'(

Ja ti vjerujem i jako mi je zao to sto su ti ucinili Suosjecam se sa tobom
evo ja sam dobar covjek, i molim se da ti bude bolje

nadam se da ce ti picic biti bolje, i da cu ja dobiti bodove

muhahahhaa ovo vam je ****no dobra fora hahha
nemoj se glupirat nisi ponudila nista bodova
HA HA
barem da su te u gizicu j*b... da ne mozes sjediti pa ovakve gluposti ne bi ni pisao
www.narkomanija.ba

Zadnji edit: 13.02.08 u 18:56:03

TX-DEMO je napisao/la:
zapali me benzinom ahahahhwhahwhawhhwahhwha

zapalio sam te ja GORISH
PAG`quell je napisao/la:
nemoj se glupirat nisi ponudila nista bodova
HA HA

Dace vam moj babo bodova kolko hocete Dali zalis ili slavis sto si mene volio ..

Ti si mi nekako poznat , da ti nisi jedan od pocinitelja krivicnog djela ? ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.