Kao Prvo sinoc su me dva admina uhvatila u jednom prolazu , i skinuli su mi gacice i silovali me.
W. i L. Nebi da imenujem .
Ja sam se zalila Policiji, ali nista jer nemam dovoljno dokaza , isla sam na Preglede doktorske , i sada mi se javlja problem , Izmedju nogu mi se jos vise povecao zulj
mislim stvarno fuj ..
Moja mama je platila ljude da vas razbiju , al otom potom necu da otkrivam svoje veze .. I moj bivsi momak je cuo za ovo , a on ako vas uhvati nece vas ni b0g spasit , ja neprjetim ja samo kazem .
Nek sve djevojke znaju ko su ovi ljudi sto se fol prestavljaju kao gameri
I zato ovim putem ih molim da ja nebi podnosila prijavu i da se nebi ganjali preko sudova ...
Da mi fino dadnu admina i ja ih necu tuziti ...
Sta da se sutra desi vasoj hcerki ovo sto se desilo meni , ili vasoj sestri , nani , mami , tetki itd ...
Sta vi mislite o ovome dali da ih tuzim ili da mi plate odstetu .. ?
p.s. Ljudi brzo procitajte ovo jer oni ce probati da zasutkaju stvar i probace da izbrisu ovu temu al molim vas na vasu podrsku i brzo reagovanje .
W. i L. Nebi da imenujem .
Ja sam se zalila Policiji, ali nista jer nemam dovoljno dokaza , isla sam na Preglede doktorske , i sada mi se javlja problem , Izmedju nogu mi se jos vise povecao zulj
mislim stvarno fuj .. Moja mama je platila ljude da vas razbiju , al otom potom necu da otkrivam svoje veze .. I moj bivsi momak je cuo za ovo , a on ako vas uhvati nece vas ni b0g spasit , ja neprjetim ja samo kazem .
Nek sve djevojke znaju ko su ovi ljudi sto se fol prestavljaju kao gameri
I zato ovim putem ih molim da ja nebi podnosila prijavu i da se nebi ganjali preko sudova ...
Da mi fino dadnu admina i ja ih necu tuziti ...
Sta da se sutra desi vasoj hcerki ovo sto se desilo meni , ili vasoj sestri , nani , mami , tetki itd ...
Sta vi mislite o ovome dali da ih tuzim ili da mi plate odstetu .. ?
p.s. Ljudi brzo procitajte ovo jer oni ce probati da zasutkaju stvar i probace da izbrisu ovu temu al molim vas na vasu podrsku i brzo reagovanje .
ja bi isao opet tom ulicicom mozda ti se posreci