Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SMS // Hitno !!

0 pregleda · 16 odgovora · otvorena 13.02.2008. u 23:27

Ae decki potrebna mi je velika pomoc, fakat OGROMNA pomoc ...

Naime, treba mi neko da se razumije u ovo sto sada trazim.

Treba mi, da NEKO naprimjer sa neta .. posalje sa mog broja na svoj broj SMS primjer ! ako me kontate ? znaci sa mog broja primjer saljes sms na svoj broj ali bez reklama, samo da se vidi u Inbox broj posiljaoca i text poruke.

Ajde, hitno mi je to, ko zna neka mi se javi ovdje ili neka ostavi MSN dodacu ga pa cemo se cuti.

Bodovi ce biti dati onome ko prvi pomogne !

Moj msn - [email uklonjen]

pozurite, frka mi je bez zayebancije
www.wadja.com pa besplatno salji samo se reg.
M!ROF@ je napisao/la:
www.wadja.com pa besplatno salji samo se reg.

idiote, ne treba mi DA SALJEM PORUKE IMAM I ZNAM KAKO SE SALJE SMS,, treba mi OVO STO TRAZIM PROCITAJ IDOLE MALI TEMU.
pa odi na bhmobile posalji poruku na moj broj i imas u inbox samo broj na koji je poslano,a tvboj broj mora biti jer preko njega ulazis na acc,jeli to oces ili?
PM

Post dobio šamar od Wertu

Znaci da saljes sa svog broja, ali sa neta? Tj da ne trosis svoje pare ? Ovo bi i meni dobro doslo.
halo bolan !!

TREBA MI NAPRIMJER DA SA NECIJEG BROJA POSALJEM SEBI SMS KONTATE LI ME ? NAPRIMJER SA JARANOVOG MOBA ALI NA NETU NAPISEM SMS I SEBI POSALJEM?
Mafia je napisao/la:
halo bolan !!

TREBA MI NAPRIMJER DA SA NECIJEG BROJA POSALJEM SEBI SMS KONTATE LI ME ? NAPRIMJER SA JARANOVOG MOBA ALI NA NETU NAPISEM SMS I SEBI POSALJEM?

pa evo ti moj pw i posalji sebi,jeli to oces ,ako da poslat cu ti pw na PM? jeli to?
threat. je napisao/la:
pa evo ti moj pw i posalji sebi,jeli to oces ,ako da poslat cu ti pw na PM? jeli to?

gledajte .. a prvo ti gledaj ..

naprimjer, hocu sad da sa broja nekog posaljem sebi sms.

gledaj, postoji na netu stranica gdje ima Anynomus sending SMS .. i onda ja sa te stranice naprimjer samo SA BILO KOJEG BROJA BILO KOJEG mogu poslati sebi poruku ?

jel toliko tesko za skontat
Mafia je napisao/la:
gledajte .. a prvo ti gledaj ..

naprimjer, hocu sad da sa broja nekog posaljem sebi sms.

gledaj, postoji na netu stranica gdje ima Anynomus sending SMS .. i onda ja sa te stranice naprimjer samo SA BILO KOJEG BROJA BILO KOJEG mogu poslati sebi poruku ?

jel toliko tesko za skontat

nepostoji.
Ideja ti je dobra, samo sto je neces nikad sprovesti u djelu, nazalost.
Ovo postoji samo sam zaboravio site, mozes i drugima slati tako sam zajebavao raju
bila je ta stranica prije .... dakle mozes lazirati broj ....

ali nazalost ta stranica je sada zatvorena .... ako ko ima jos koju volio bih da ovdje ostavi link ^^
Mafia je napisao/la:
ima www.smscity.com al ja ne kontam reganje i to

eo gledam i ja nemosh se reg jer nema nashe zemlje !
Mafia je napisao/la:
ima www.smscity.com al ja ne kontam reganje i to

Na ovu stranicu se mozes registrovat i nista vise, jer ne postoji za Bosnu i Herzegovinu, ja sam se registrovao i dobit cu poruku kada naprave za BiH to je to, idemo dalje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.