Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje

wow nece

193 pregleda · 10 odgovora · otvorena 13.02.2008. u 08:56

imam veliki problem (barem ja tako mislim) kupio sam sebi WOW jecer (classic) napravio acc skino sve update-e i kad upalim igru ukucam username i pass i sve ok udjem ja,ali onda me pita dali hocu da igram (normal.pvp.rp...itd) ja izaberem normal i jezik engleski ..
i onda chose realm i ok i onda mi izbaci samo praznu listu realma...
sta da radim..
Pa nerade realmovi lol , ni meni nerade jesil procitao poruku od blizzarda prije toga ? rofl

U 11 tek rade, tako obichno, jer popravljaju bugove
nisam procitao
hehehe
ipak hvala nisam to znao jedva cekam da zaigram heheh igro sam samo jedno wow i to offline nako bezze samo ubijas one zivotinje i questove radis

ee da bas sta je najbolje da uzmem normal ili nesto drugo
harisgh je napisao/la:
nisam procitao
hehehe
ipak hvala nisam to znao jedva cekam da zaigram heheh igro sam samo jedno wow i to offline nako bezze samo ubijas one zivotinje i questove radis

ee da bas sta je najbolje da uzmem normal ili nesto drugo

nikad normal nemoj uzimat

PVP FTw , pvp server uzmi, realm Outland na taj napravi i ak' bude trebalo pomoci /w Mejn
harisgh je napisao/la:
sto da neuzimam normal ok a sta je sa rppvp

Nemoj nista drugo uzimat osim PVP, jer je ostalo sranje sve, raspitaj se malo...

@ Evo proradio je wow, sad mos' igrat

Zadnji edit: 13.02.08 u 03:35:42

ok onda uzimam pvp a dali onda mogu ubijati one zivotinje i raditi questove i ostalo jer sam igrao GW prije nekoliko mijeseci i kad uzmem pvpv onda imam lv20 i samo mogu da se borim sa ostalima.. nije mi bilo nesto interesantno kad uzmem odam pvp inace sam pocinjo sa rp
Poslušaj ljude i obavezno startaj na pvp serveru, ja sam isto tako bio početnik i uzeo normal i to nikad sebi neću oprostiti
ma ciste se serviri srijedom od 03:00-11:00

i neoj outland uzmi al akir ima nas 200 milijiona hheheh horda ofc
Strajker je napisao/la:
i nemoj pocinjat gdje ima puno nasih prijateljski savjet

poslusaj covjeka .. igraj na PvP serveru ofc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.