Owako znachi ... Imam instaliran 64 bitni XP, nema wirusa sigurno, komp swiezhe formatiran, swe shto ne treba je pogasheno, i antiwirus, i msn, i nepotrebni Task Manager procesi. Konekcia mie Zona.ba Wireless 512/256k FLAT, ping je oko 40, ponekad skochi max do 100.
- Kad instaliram 32 bitni XP-u, gdje su postawke ama bash iste kao i na 64 bitnom, na njemu mi ne lagga chak ni pri pingu od 100-injak ms.
Na oba XP-a je XTCS intaliran, gdje na 32 kako rekoh, ne lagga, a na 64 BOGAMI, kliknem, a metak tek nakon pola sekunde izadje. Aj ubi nekog nema te sile.
PS, admini sry na temi, i uz opciu "Search", teshko da sam nashao pomoch.
Shta da radim? Treba mi 64 bitni, brzhi je dosta kolko ja znam, ne bih da idem na 32 bitni, jer tamo ne mozhe DX10 ( ako se ne waram ).
Hitno je, stwarno, da imam dao bih josh bodowa. Hwala!
- Kad instaliram 32 bitni XP-u, gdje su postawke ama bash iste kao i na 64 bitnom, na njemu mi ne lagga chak ni pri pingu od 100-injak ms.
Na oba XP-a je XTCS intaliran, gdje na 32 kako rekoh, ne lagga, a na 64 BOGAMI, kliknem, a metak tek nakon pola sekunde izadje. Aj ubi nekog nema te sile.
PS, admini sry na temi, i uz opciu "Search", teshko da sam nashao pomoch.
Shta da radim? Treba mi 64 bitni, brzhi je dosta kolko ja znam, ne bih da idem na 32 bitni, jer tamo ne mozhe DX10 ( ako se ne waram ).
Hitno je, stwarno, da imam dao bih josh bodowa. Hwala!
)