Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

BANOVAN

0 pregleda · 17 odgovora · otvorena 05.02.2008. u 23:54

Na pocetku zelio bih se izvinuti adminima na temi Ja sam banovan na gamersu pod nickom "smail4mio" reason : namjestanje bodova. Priznajem korisnik " 1307 " je takodzer banovan zbog mene owako je to bilo : 1307 je rekao da ce mi poslati bodowe ali posto nije imao 150 zelio je preko teme ( ono shatro mu ja pomognem) postavio 1 temu i tema je locked nakon postavljanja 2 teme banovani i on i ja --nezalim se samo pitam admine dali postoji mogucnost za UNBAN ? poslao sam poruku na on mail koji je dat u onom za zalbe...bla...bla cekao 3 dana nista moje pitanje je : Postoji li mogucnost za UNBAN ? hitno mi treba stari acc
Osigurach je napisao/la:
Poslije j3banja nema kajanja ...

A tek nakon 9 mjeseci
Osigurach je napisao/la:
Poslije j3banja nema kajanja ...

jest ali barem lik nije toliko zaostao i priznao je da je pogrijesio ....

P.S.

Struja mani se virtualnog sexa
krokodil je napisao/la:
BN momak njemu se mora skinuti ban

hvala hvala brate mozda se neki admin sazali pa skine ban na nickove smail4mio i 1307 netreba meni nego lika ovog 1307 z*** mene banovali
bistrikgang je napisao/la:
hvala hvala brate mozda se neki admin sazali pa skine ban na nickove smail4mio i 1307 netreba meni nego lika ovog 1307 z*** mene banovali :\'(

neznam sat da ti kazem,ma skinut ce ti ban al sledeci put pazi sta radis..ewertu je jaran skinut ce on va;jda
lijepo sto si prizno
LoKi© je napisao/la:
jest ali barem lik nije toliko zaostao i priznao je da je pogrijesio ....

P.S.

Struja mani se virtualnog sexa

Da, ima likova naprave novi acc i jos psuju adminima ovom momku svaka cast treba mu se pruzit jos jedna sansa jer je iskren... ali nepitamo se mi xD GL iskreno se nadam da ce ti skinut
bistrikgang je napisao/la:
hvala hvala brate mozda se neki admin sazali pa skine ban na nickove smail4mio i 1307 netreba meni nego lika ovog 1307 z*** mene banovali :\'(

nisi ti nikakav BN cim vako molis za unban
Imas kaku rodiu za 200 bodova ?
iskreno ja sam bio banovan vec 2 puta , radi kupoprodaje na forumu jer fkt nisam znao, ali nezalim jbg sada bar znam da nepostoje upozorenja pa prije svakog koraka tri puta razmisli... ali ja sam za da te UB
hehe ja imam stele i ovdje.
**UnDeaTh** je napisao/la:
nisi ti nikakav BN cim vako molis za unban

Eeee...moj sine mogo sam napravit ja acc i napsovati se spamat....ovo ono neide to tako jarane... Uostalom stid me pred lika izaci banowali ga z*** mene
musso je napisao/la:
hehe ja imam stele i ovdje.

Pa ? Eto ja nemam pa neserem i netrreba mi brate
xmAn je napisao/la:
Treba liku fakat Skinuti ban kada nije znao

Hvala brate....ma PRIZNAJEMMM...znao sam ja sve samo se kurcio i dobio swoje...fakat ovi gamers.ba admini sram ih bilo nece da skkinu ban kao da treba kopat kanale

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.