mislim da vec svi znaju ali nije s goreg ponoviti!
ok, znaci:
turnir je u utorak 28.12. POCETAK JE U 11 h!
to znaci da bi svak trebao da bude najkasnije do 10:30 tamo da se prijavi za turnir i da uplatu.
ako netko ne moze stici na vrijeme a htio bi SUDJELOVATI na turniru neka to javi na vrijeme, pa cemo ako mozemo odgoditi njegovu grupu ili ga staviti u grupu koja zadnja igra etc. I to neka javi na jedan od ovih brojeva:
00 387 63/ 346 044 - Ja (JuRa)
00 387 63/ 312 270 - goca (moj brat)
(za one koji zovu iz bih, samo 063
)
po svakoga ko dolazi iz nekog drugog grada mozemo doci, samo treba to javiti.
molim vas da ne švrljate po gradu nego odmah cim stignete u Mostar javite mi se na mob i neko ce doci po vas.
od valuta primaju se euri, konvertibilne marke i kune s tim da se ne primaju kovanice eura!
nemojte zaboraviti putovnice,osobne, karte za bus etc
zelimo svima dobar put i da se svi dobro izigramo i provedemo u mostaru!
peace
ok, znaci:
turnir je u utorak 28.12. POCETAK JE U 11 h!
to znaci da bi svak trebao da bude najkasnije do 10:30 tamo da se prijavi za turnir i da uplatu.
ako netko ne moze stici na vrijeme a htio bi SUDJELOVATI na turniru neka to javi na vrijeme, pa cemo ako mozemo odgoditi njegovu grupu ili ga staviti u grupu koja zadnja igra etc. I to neka javi na jedan od ovih brojeva:
00 387 63/ 346 044 - Ja (JuRa)
00 387 63/ 312 270 - goca (moj brat)
(za one koji zovu iz bih, samo 063
)po svakoga ko dolazi iz nekog drugog grada mozemo doci, samo treba to javiti.
molim vas da ne švrljate po gradu nego odmah cim stignete u Mostar javite mi se na mob i neko ce doci po vas.
od valuta primaju se euri, konvertibilne marke i kune s tim da se ne primaju kovanice eura!
nemojte zaboraviti putovnice,osobne, karte za bus etc

zelimo svima dobar put i da se svi dobro izigramo i provedemo u mostaru!
peace
)