Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

english language

126 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.02.2008. u 20:42

dal mi moze neko dati link sto vise
programa za ucenje engleskog jezika..

da mi govori kako ispravno se kaze neka rijec...zatim da on mene testira i to...

kao rijecnik..

molim Vas treba mi hitnoooo !
kolko se sjecam to se dobivalo uz ove novine avaz , jutarnji list itd itd ... a sad ja mislim da imas na pijaci

Valjda ces naci
kolko se sjecam to se dobivalo uz ove novine avaz , jutarnji list itd itd ... a sad ja mislim da imas na pijaci

Valjda ces naci
QlimaX je napisao/la:

Valjda ces naci

daj momak nemoj spammat cuuj u novinama,amire sacekaj evo ja trazim ima onaj morton benson tako nesh evo trazim?
xxxkaka je napisao/la:
daj momak nemoj spammat cuuj u novinama,amire sacekaj evo ja trazim ima onaj morton benson tako nesh evo trazim?

sta cuj u novinama bilo u jutarnjem listu 3 cda sam imo ti mi nesto pricas aj stfu nespammaj kad neznas
sta cuj u novinama bilo u jutarnjem listu 3 cda sam imo ti mi nesto pricas aj stfu nespammaj kad neznas
QlimaX je napisao/la:

idolu ovo je bosna
Googlaj , program se zove '' Longman '' , mislim to nije prog , imas rjecnik engl jezika , imas razne testove tu iz eng , to , da te on testira i tak ... GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.