Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 32 boda

Rar Password - Mowie

351 pregled · 11 odgovora · otvorena 31.01.2008. u 17:49

Owako skinuo sam wideo preko torrenta tacnije film "Meet The Spartans" i sad mi trazi rar pw.. a ew sta sam dobio uz film

http://www.speedyshare.com/714560162.html

pishe kao "password here" al ja nemogu da nadjem.. et ako neko moze da mi nadje taj pw za rar ew 30 bodowa.. hitno mi treba..
Skini sebi winrar program . za otvaranje takvih vrsta.. to se i meni jednom desilo...daj sad bodove...
How To Get Your Password:

1) Just Enter your E-mail address below and chose a Password then click on Submit, an E-Mail will be sent to You. The subject of the email is: "AssMag Password Confirmation" It should arrive in less than 2 minutes.

2) Click on the confirmation link in the E-mail, use your User id / Pass and log into your account, Continue to click until you reach the Member's Area.

"The Torrent Password is Located in the upper left corner Inside the Members Area"

Enjoy your Movie =)
               AdoSel je napisao/la:
Skini sebi winrar program . za otvaranje takvih vrsta.. to se i meni jednom desilo...daj sad bodove...

sry na off topic ali moram ovog citirat

adosel: idolu vidis li sta je napisao? ima winrar ali nemoze naci gdje mu pise pw!!!
udri se necim jako tvrdim!!!
idol
               sh0ck! je napisao/la:
How To Get Your Password:

1) Just Enter your E-mail address below and chose a Password then click on Submit, an E-Mail will be sent to You. The subject of the email is: "AssMag Password Confirmation" It should arrive in less than 2 minutes.

2) Click on the confirmation link in the E-mail, use your User id / Pass and log into your account, Continue to click until you reach the Member's Area.

"The Torrent Password is Located in the upper left corner Inside the Members Area"

Enjoy your Movie =)

Znam i ja to.. meni treba da mi neko napishe pw tu samo ..

@ ne trebaju mi suwisni komentari
               AdoSel je napisao/la:

Jao

Mozes se pozdraviti sa passwordom !
               AlienzZ je napisao/la:
Znam i ja to.. meni treba da mi neko napishe pw tu samo ..

@ ne trebaju mi suwisni komentari

joj idola ***te , pa ako vec znas kad ti bude trazilo pw upisi ga ...
               !s[W]aT je napisao/la:
joj idola ***te , pa ako vec znas kad ti bude trazilo pw upisi ga ...

ja da znam pw.. zasto bih ga trazio owdje?

PLACEM KOLIKO STE JADNI
E ovako nema ti pomoci...izbrisi to sto si skinuo i kraj ..taj pass ne mozes da nadjes...to samo izbrises i skidas ponovo jer nisi dobar skinuo..pozz

Nadam se bodovi,jer bi se mucio dugo a nebi nasao pass....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.