Zdravo,
Tema se zove New & Old forum , iz cistog razloga sto je taj forum nekada radio pa bilo nekih problema i naravno sada opet radi !
Ovako .. ne zelim da odugovlacim,
Naime, vec je taj forum poznat sto ocu da kazem sad , ali zbog malih problema nismo bili u mogucnosti da ga pustimo u rad ..
Dakle sad imam par novosti :
- registracija na forum vam donosi 1000 bodova,
- Svaki stoti post dobijate od 20 do 50 bodova,
- bit ce dodijeljeni admini i moderatori kako god,
- vijesti ce biti isto kao i na g.ba po 20 bodova
- Trebaju mi osobe za odrzavanje,
- usput dodat je i fan art pod forum , radi zabave, zanimljivije nekako, ubi ova monotonija..
Jos jednom ponavljam, bio je u funkciji jedno vrijeme i zakazao je dok ga nismo popravili i sanirali kvarove i greske!
http://www.bhgamers.ex-an.com
Registrujte se, i uzivajte u blagodati koja se zove internet!
O svim ostalim promjenama i desavanjima bit ce te blagovremeno obavijesteni, tamo na forumu ce biti postano kao tema ili vijest!
Skin je takaw kakaw jest, za par dana ce da se promjeni, ocekujte izmjene i mnogstvo toga..
enjoy!
Tema se zove New & Old forum , iz cistog razloga sto je taj forum nekada radio pa bilo nekih problema i naravno sada opet radi !
Ovako .. ne zelim da odugovlacim,
Naime, vec je taj forum poznat sto ocu da kazem sad , ali zbog malih problema nismo bili u mogucnosti da ga pustimo u rad ..
Dakle sad imam par novosti :
- registracija na forum vam donosi 1000 bodova,
- Svaki stoti post dobijate od 20 do 50 bodova,
- bit ce dodijeljeni admini i moderatori kako god,
- vijesti ce biti isto kao i na g.ba po 20 bodova
- Trebaju mi osobe za odrzavanje,
- usput dodat je i fan art pod forum , radi zabave, zanimljivije nekako, ubi ova monotonija..
Jos jednom ponavljam, bio je u funkciji jedno vrijeme i zakazao je dok ga nismo popravili i sanirali kvarove i greske!
http://www.bhgamers.ex-an.com
Registrujte se, i uzivajte u blagodati koja se zove internet!
O svim ostalim promjenama i desavanjima bit ce te blagovremeno obavijesteni, tamo na forumu ce biti postano kao tema ili vijest!
Skin je takaw kakaw jest, za par dana ce da se promjeni, ocekujte izmjene i mnogstvo toga..
enjoy!