ja sam orc igrac i cesto gubim od human... on pocne sa footmans, rifels, heroj am... kasnije casts i heroj mk... i na kraju knights i ptice. skoro uvjek izgubim od te taktike. what should i do
431 pregled · 20 odgovora · otvorena 19.12.2004. u 20:13

lol. human je lagan. harasas malo, dok ne digne tower. imas vukove, stalno scoutaj i hvataj ga na kripanju. moras malo razmisljat. kad ga vidis, dobro odmjeri kakvu vojsku ima, i onda mozes znati otprilike sta i kad ce kripat. uglavnom ti treba chainwave ( fs i tc ) gruntova, par shamana za purge ( vs elemental ) i demolisheri. Demolisheri ce se pobrinut za castere. Gruntovi mogu sredit riflemane ( normal attack medium armor ) ali isto tako i piercing je jak protiv heavy armora, zato ti treba micro, dakle vjezbaj. I to je to. Gledaj malo replaye grubbyja, zacarda i dayflya ![]() |
![]() ja kada izgubim od orca...obicno to bude na taj nacin jedini spas je ustekati se u bazu i dva scout towera i onda sto prije u castle age.. i grifone i knightove ![]() |

....a imas solucija wywerni...drama...isto creepas ovamo sa herojima....a sa wywama haras...non-stop...ubacis taurence i gg....ali scout mirco najvazniji....gledaj replaye...koristi speed....ma imaspuno toga da ne baljezgam bezee
za slow imas speed i to je to
. Ako krene bjezat samo na fute.....(Tx balance). Obicno se mec vs humana odluci o prvih 10 min (10Min.Werra - Legenda
). Sto se tice unita FS TC (jak chain i wave gg rifels caster) nekoliko shaman za dispel i 1-2 cata. Ostalo ti je pitanje microa, ali tvoj najbolji frend je SPEED scroll i 2 heal scrolla. Kad jednom uletis svaki human ce manje vise malo panicno reagirat i tu nema jakog focusa. Budi pametan pa napadaj prvi.Kao prvo human ti je rasa koja ne tolerise greske, napravi par gresaka zaredom i gG. Sto se tice Hu vs Orc prednost je u svakom slucaju kod orca pogotovo na malim mapama. Ako nema towera sam je kriv napadajga sa gruntima fs a salji vuke da ubijaju peone(totalno gay) ali je najefikasnije. Ako je tower tu i ako se radi o manjim mapama tipa Turtle Rock ili 2 rivers, sve sto trebas je nedat mu da kripa a umdeju vremenu ako se on povlaci ti pokripaj to. Pazi na hp i uvijek gledaj da ako mozes focusas AM, prije ili kasnije on pada . Ako krene bjezat samo na fute.....(Tx balance). Obicno se mec vs humana odluci o prvih 10 min (10Min.Werra - Legenda ). Sto se tice unita FS TC (jak chain i wave gg rifels caster) nekoliko shaman za dispel i 1-2 cata. Ostalo ti je pitanje microa, ali tvoj najbolji frend je SPEED scroll i 2 heal scrolla. Kad jednom uletis svaki human ce manje vise malo panicno reagirat i tu nema jakog focusa. Budi pametan pa napadaj prvi. |

| da bebz has SPAMMED ! and so have I! ![]() |
... 

to ce mi davati motivacije da jednog dana razvalim njegovo gosu dupe
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.