Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

evropski gamer

389 pregleda · 20 odgovora · otvorena 28.01.2008. u 22:02

eurogamer je evropki pandan gamers.ba zajednici, samo na engleskom i malo vise informacija... ima dosta clanova i jedna je od najposjecnijih gaming web stranica u EU, mozete naci nove informacije, screenshotove za sve igre koje vas interesuju, cak ima i svoj TV program, samo tople preporuke
Nije lose, ima dosta informacija, samo mi se dizajn ne svidja bas...previse kicast...
Nije lose, ali po mom misljenju previse nabacano, ne mozes se snaci.... 7
A zasto ti reklamiras ovaj site

Dosta web-ova koji su na nasem jeziku imaju isti sadrzaj
Vi ljudi stalno nesto zamjerite.. Te domena, te je prenabacano, te ovo, te ono.
Bas bi volio vidjeti vas koji bi to "bolje" uradili...
I bas bi volio vidjet ko od vas spamera ima muskog spolnog organa da uopste pokusao ovakvo nesto napraviti ili bar biti u stanju kupiti tu "skupu" domenu ili hosting...

Ako sam zasluzio.. slap me!
malak je napisao/la:
Nije lose, ima dosta informacija, samo mi se dizajn ne svidja bas...previse kicast...

agree
malak je napisao/la:

mozes promjeniti skin ako ti se onaj standardni ne svida, zasad u ponudi imas Ghost Recon, The Darkness, al admini kazu da ce povecati ponudu za jos dva-tri
dobra stvar ovdje ima bas svega
malak je napisao/la:

od mene 7
Ma meni je bash ono gloop , previshe nabacano , ne mozes se snaci nikako
malak je napisao/la:

@ malak i killaor .. nije to kicasto nego ljud reklamiraju bruku stvari i tako dobijaju pare ... i gamers bi nabacao bruku stvari ne krivite ljude dobro je

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.