Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Europsko prvenstvo finsih

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 27.01.2008. u 17:40

Evo dragi gameri gotovo je europsko prvenstvo u rukometu u Norveskoj
Prvo mjesto je Danska koja je u finalu savlada Hrvatsku sa 24:20 trece mjesto je Francuska dok je cetvrto mjesto zauzela Njemacka.No ipak ako uzmemo u obizr da su hrvatski rukometasi "dobili" degeneka protiv francuske ovo je izvanredan rezultat.

svaka cast momci

GG @ all ekipe

al' svaka cast Danskoj
Sta svaka cast majku im prgavu je*** u usta debiuli ruzni, treba ih sve pobiti...
gg danska (al sudije ... pu pu) nadam se iduci put ce bolje biti GG
Ruku na srce rukomet je zapoceo u Danskoj..
Majke mi da sam bio na Červarovom mjestu kako bi onog sudiju opalio štocem izvrno bi ga...
Sudije sjebale Hrvate

Zadnji edit: 27.01.08 u 11:43:33

Hrvatksa je jaca reprezantacija od Danske to je moje misljenje ... Sudije si ih zaj3bale u presudnim trenucima par puta , i to je bilo presudno ... p s u j e m im sestre spanske
navijao sam za hrvate
al danci su mnogo jaci ... svaka cast Dancima.
nFk`Vane je napisao/la:
Ruku na srce rukomet je zapoceo u Danskoj..

Potpisujem , i oni s temelj rukometa , dok su hrvati o posljednje 3god poceli nesto hu , ha , lalalalala ...

gg
Svaka cast hrvatima!!!!
i cestitam im!!!
2. mjesto nije lose
ali suci su nas malo pokralim mamicu im!!!

JOs samo da se plasiramo na OI u pekingu i vratit cemo im za ovo danas!!

BRAVO DECKI!!!
Nema Hrvatska , borili su se ko lavovi svaka im cast ipak u polufinale su usli sa najgorom postavom , takodjer brao i dancima ljudi su drama odigrali
Ruku na srce jesu ih sjebale sudije u nekoj mjeri ali golmani katastrofa nista nisu odbranili
Schlachter~ je napisao/la:
danci prezasluženo osvojili

samo reci sto kontriras majmune jedaN ? kad znas i sam da nisi upravu ...
onell je napisao/la:
Potpisujem , i oni s temelj rukometa , dok su hrvati o posljednje 3god poceli nesto hu , ha , lalalalala ...

gg

Engleska je izmislila nogomet, a Hrvatska je sred Engleske pobijedlila i izbacila England sa eura prema tome ne pricajte gluposti
****ne sudije ,z*** njih izgubismo
u danskoj zivi vise svinja nego ljudi , a to sve govori
bacili se ljudi na njih

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.