Pitanje
Riješeno
nfs pro streat
242 pregleda · 11 odgovora · otvorena 26.01.2008. u 22:56
NE moze da ti nadje tj ocita taj file sto ti trazi na cdu .. tj ne valja ti cd ili je puno izgreban .. uglavnom ne moze 

Zadnji edit: 26.01.08 u 16:59:45
svaki put kad ti izbaci error zamjeni dvd..
stavis prvi.. izbaci eror.. stavis drugi... izbaci eror.. stavis prvi.. i tako sve mjenjas..
eror ce ti izbacit jedno 5-6 puta..
edit:
ti gore.. moze, i te kako moze.. isto tako je i kod mene bilo...cmok
stavis prvi.. izbaci eror.. stavis drugi... izbaci eror.. stavis prvi.. i tako sve mjenjas..
eror ce ti izbacit jedno 5-6 puta..
edit:
ti gore.. moze, i te kako moze.. isto tako je i kod mene bilo...cmok
Zadnji edit: 26.01.08 u 17:01:20
I meni je isto bilo, nisam nista mogao pitao sam neke raje ... ako ti se bash igra ...morat ces formatirat
ostecen ti je CD, probal suhom krpom malo ocistiti pa onda probati instalirati ako nebude opet tjelo, znaci da se radi o ozbijnijem nedostatku podataka, nisi dobro cuvo cd :\'(, nemozes onda nikako nadi drugi NFS
GL & HF
--------------------------
@smaJawow~ : nidje veze ti je savjet , cuj format, e bas si me fino nasmijao hahah
@Respecter : nespamaj ocati
GL & HF
--------------------------
@smaJawow~ : nidje veze ti je savjet , cuj format, e bas si me fino nasmijao hahah
@Respecter : nespamaj ocati
Zadnji edit: 26.01.08 u 17:05:53
smaJawow~ je napisao/la:
ja vala nebi
I meni je isto bilo, nisam nista mogao pitao sam neke raje ... ako ti se bash igra ...morat ces formatirat |
ja vala nebi
Ovako....kopiraj prvo sa dvda na C:/ i odatle pokreni instalaciju......
Pokusaj....Javi jel uspjelo
Pokusaj....Javi jel uspjelo
Oštećen ti je CD...
Uzmi "medicinski" alkohol i vatu i očisti CD pa probaj...Moći će 90 %
Uzmi "medicinski" alkohol i vatu i očisti CD pa probaj...Moći će 90 %
cheoS. je napisao/la:
Ma lozom ti to..
| Oštećen ti je CD... Uzmi "medicinski" alkohol i vatu i očisti CD pa probaj...Moći će 90 % |
Ma lozom ti to..
napravi folder na C local disku i onda sve sa cdova u taj folder i pokrenes ide ko mlijeko
Pricate nebuloze...Kakav ostecen cd...Ne slusaj ti njih, nego ti to sve lijepo copy u jedan folder (znaci 1DVD i 2DVD), i onda pokreni instalaciju.TO ti mora moci...l
To ti je do cd-a ... i meni je to bilo i jaranu ... mislio sam da je u pitanju cd rom moj ... ali nije ... probaj drugi cd ... i javi jel ti moze ! Najvjerovatnije je do cd-a nema druge !
ET GL !
ET GL !
Post dobio aplauz od storm_raider
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.