Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

ZARADA !!!!

348 pregleda · 17 odgovora · otvorena 26.01.2008. u 20:42

Evo ljudi ako niste culi za ovo , isto je kao bux.to ,samo sto mozete vise zaraditi na dan...evo http://www.DailyClicks.biz/?r=tomke
registrujte se ..i ideti sve isto kao i na bux.to ,mozda je malo drugacije idete na view Ads i imate linkove na koje udjete i cekate 30 sekundi to znate , i dobijete 0.01 $ ...a ima vise linkova nego na bux.to ovde ima 20 i nesto linkova ja imam 23...eto vam pa zaradite jos nesto novca...pozzz

http://www.DailyClicks.biz/?r=tomke
zavrsis skolu upises fax zavrsis fax i eto ti para.........
brate moj nema nigdje guzovače
               KoRn™ je napisao/la:
Nigdje nemozes zaradit... Bez truda nigdje... Dzabe ti ovo... Tomke smijesan si decko =/

Jesi siguran ja koristim Cash Fiest-u i prosli mjesec sam zaradio 20 dolara i ti kazes ne moze sada cu mozda i vise
...ovo vam moze posluziti za neko igre sto igrate preko interneta...npr: bitefight,gladiatus i ostale igre...ili za kupovinu necega preko interneta ....
               Ztraider je napisao/la:
Jesi siguran ja koristim Cash Fiest-u i prosli mjesec sam zaradio 20 dolara i ti kazes ne moze sada cu mozda i vise

Evo ti pa jos malo zaradi....

http://www.DailyClicks.biz/?r=tomke
               kasteL4mi0 je napisao/la:
danas bez stele mozes samo radit ko konobar

...i kopat kanale...
Nema nista od ovoga... I pravi link je http://www.DailyClicks.biz/.

Glup nacim zarade postanjem svoje reference gdje ti dobivas sitnu lovu sa svakim klijenta kojeg dovedes. Mani se toga
               kasteL4mi0 je napisao/la:
danas bez stele mozes samo radit ko konobar

Daj mu aplauz molim te.
Budite placeni za svaki mail koji vam stigne!!!

Ovaj put vam prestavljam ZAISTA najbolju kompaniju na internetu koja vas placa za mailove koji vam stizu od njih!!!

Ukratko: Vi se uclanite, posle toga oni vam salju mailove (10-ak dnevno). Kada kliknete na link u mailu zaradite izmedju 2 - 5 centi svaki put. Kada skupite $10 poslace vam cek na kucnu adresu.

Ovo je najbolje: Kada se uclanite dobicete jedan link preko koga mozete uclaniti svoje poznanike, prijatelje i sve ostale. Onoliko novca koliko ti ljudi zajedno zarade vi ce te dobiti kao bonus
(referral bonus 100%)!!!

Primer: Preko vas se uclanilo 10 ljudi. Svaki od njih danas dobije 10 mailova. To automatski vama donosi zaradu kao da ste sami primili 100 mailova!!!

Zakljucak: Znaci, uz samo 10 ljudi koji su se uclanili preko vas (referali) vi cete dnevno zaradljivati oko $3 za 15-ak minuta rada! To je oko $90 mesecno. Naravno, preko vas se moze uclaniti neogranicen broj ljudi!

Uclanjenje: Svima bih preporucio da se uclane jer je ova kompanija vrlo ozbiljna (njen sam clan od 2000. god.), redovno placaju i stvarno se moze zaraditi dosta. Uclanjenje je besplatno, pa vas nista ne kosta da probate. Uz malo posla imacete dodatne prihode.

Savjet! Prilikom uclanjenja u formularu slobodno mozete upisati da stanujete negde u USA i na taj nacin cete dobijati mnogo vise mailova. Kada vidite da ste zaradili oko $9 (cek vam salju kada zaradite $10), tada samo unesite svoju pravu adresu (to se lako radi) na koju zelite da vam stigne cek.

Oni koji zele da se uclane neka kliknu na

http://www1.sendmoreinfo.com/id/2951008 , a zatim na dugme SIGNUP na stranici koja ce se ucitati.
               killswitch je napisao/la:
Budite placeni za svaki mail koji vam stigne!!!

Ovaj put vam prestavljam ZAISTA najbolju kompaniju na internetu koja vas placa za mailove koji vam stizu od njih!!!

Ukratko: Vi se uclanite, posle toga oni vam salju mailove (10-ak dnevno). Kada kliknete na link u mailu zaradite izmedju 2 - 5 centi svaki put. Kada skupite $10 poslace vam cek na kucnu adresu.

Ovo je najbolje: Kada se uclanite dobicete jedan link preko koga mozete uclaniti svoje poznanike, prijatelje i sve ostale. Onoliko novca koliko ti ljudi zajedno zarade vi ce te dobiti kao bonus
(referral bonus 100%)!!!

Primer: Preko vas se uclanilo 10 ljudi. Svaki od njih danas dobije 10 mailova. To automatski vama donosi zaradu kao da ste sami primili 100 mailova!!!

Zakljucak: Znaci, uz samo 10 ljudi koji su se uclanili preko vas (referali) vi cete dnevno zaradljivati oko $3 za 15-ak minuta rada! To je oko $90 mesecno. Naravno, preko vas se moze uclaniti neogranicen broj ljudi!

Uclanjenje: Svima bih preporucio da se uclane jer je ova kompanija vrlo ozbiljna (njen sam clan od 2000. god.), redovno placaju i stvarno se moze zaraditi dosta. Uclanjenje je besplatno, pa vas nista ne kosta da probate. Uz malo posla imacete dodatne prihode.

Savjet! Prilikom uclanjenja u formularu slobodno mozete upisati da stanujete negde u USA i na taj nacin cete dobijati mnogo vise mailova. Kada vidite da ste zaradili oko $9 (cek vam salju kada zaradite $10), tada samo unesite svoju pravu adresu (to se lako radi) na koju zelite da vam stigne cek.

Oni koji zele da se uclane neka kliknu na

http://www1.sendmoreinfo.com/id/2951008 , a zatim na dugme SIGNUP na stranici koja ce se ucitati.

hahahaha...ma da ja zivim u mestu sto garant oni nikad nisu ni culi za moj grad...ma da stigne ti cek...hahah za ovo vec ne verujem...
               Tomke-94 je napisao/la:
hahahaha...ma da ja zivim u mestu sto garant oni nikad nisu ni culi za moj grad...ma da stigne ti cek...hahah za ovo vec ne verujem...

Ja sam jedno vrijeme sve ovo radio i dosadilo mi , a doduse komsija mi je digao 20 dolara na ovome , meni bilo mrsko tako da vrijedi isprobati ... nikad se ne zna .
               killswitch je napisao/la:
Ja sam jedno vrijeme sve ovo radio i dosadilo mi , a doduse komsija mi je digao 20 dolara na ovome , meni bilo mrsko tako da vrijedi isprobati ... nikad se ne zna .

Komsija te malo je***a...hahahah
               green^Y je napisao/la:
zavrsis skolu upises fax zavrsis fax i eto ti para.........
brate moj nema nigdje guzovače

ehh da je tako ima pametni ljudi u bih sa fakultetima al nemaju posla , jos uvjek "štela" cini svoje

a oovo fol zaradti para , nema nista od toga .bar ja tako mislim . ..
               sm0k! je napisao/la:
jesil dobio te novce

Moj drug je dobio pare...ali ja ne mogu jer paypal preko cega sve ide nema za srbiju pa onda ne mogu podici pare ..ali mi zato sluzi za bitefight igru preko interneta....pozzzzzzzzzzzz
Kao sto rekoh na jednoj temi:Nema hljeba,bez krampa i motike...
ljudi bilo je ovakvih X tema !

nece ljudi ni ovako da zaradjuju pare !

hoce samo na gotovo i cao !

Ztraider je napisao/la:

Haj ne seri pls eto , kad ces ti te pare dobit , il vech ba

Da je tako , da samo sjedis i klikces , niko nebi izlaziio iz kuce svi bi sjedili i klikali !

Skola majka !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.