Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 5 bodova

shut down

179 pregleda · 11 odgovora · otvorena 26.01.2008. u 20:37

KoRn™ je napisao/la:
Ako ti je tako prije bilo onda nemozes... takve si windowse install... a uostalom sta ce ti onaj style... bolan ko ti gleda u shut down?

ma nije mi bilo tako prije i jaran mi je isto tako imao i njemu se prebacilo i on ponovo vratio ali nemoze da se sjeti gdje i sta je radio niko meni negleda gledam ja hehe hocu da mi bude fino
desni klik na desktop i mijenaj malo temei i promijenit ce se.
a ako nemoze tako to ti je onda do tog ,sto ti je takav service pack nemozes mijenjat osim da download neku temu sa net i install i tako ce se sigurno promijeniti

edit: to je vjerovatno ona windows clasic tema stavi na neku durgu i to je sve

sretno
               KoRn™ je napisao/la:
System restore ?

daj korn svijuti pa nije sve u system restore
               KoRn™ je napisao/la:
System restore ?

a hoce mi se sta pobrisat ako uradim taj system restore
               Dzibril je napisao/la:
Nekontam bas u cemu je prob..
Ako mislis sto ti nema ona tri dugmeta,to ti je doslo sa updateom windowsa,i ne kontam sto vam to smeta.
Sumnajm da mozes vratit na prethodni izgled,jedino da deinstaliras taj update,a da bi to uradio trebas znati koji je od njih xillion

smeta mi zato jer mi se nesvidja
imam ja rođu....lik ima 5 god. a obara sisteme ko veliki....hahaha
Control Panel>User Accounts>Change the way users log on or off i oznaci USE THE WELCOME SCREEN I USE FAST USER SWITCHING
nista od ovog niko ne odgovara na temu nisam dobio dogovor aaaaaaaaaaaaaaa
Snimi sve što ti je potrebno sa tog kompjutera i reinstaliraj sistem. Ako ne znaš reinstalirati zovi mene, nije skupo , a i možemo se dogovoriti za neke zamjene, igre i slično.

062 295 858

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.