imam problem sa system restore-om , ne radi kako treba, znaci na koji god odaberem datum da mi restore vrati podatke on nakon restartavanja pc-a prikaze poruku : your system couldnt restore to that system point ili tako nekako. probo sam sve moguce datume nece ni ni jedan da vrati. Ako neko zna kako rijesiti i postoji li mozda neki dr program koji radi restore... pomozite hvala
Pitanje
Riješeno
system restore
177 pregleda · 3 odgovora · otvorena 25.01.2008. u 16:25
sad stani ovako nemozes bilo koji datam nego kad je comp uradio chekpoint,to ja ko ono malo tamnija kockica,ako ni na tom nijednom nemoze onda
Kupi sebi par praznh CD-ova ili DVD-eva zavisno kakav przac imas i fino nasnimaj sve zivo sa kompjutera sto smatras da ti je vazno ( muzika , slike , dokumenti... ).
Kupi Windows XP SP2 da je bootabilan i fino digni sistem i onda ce ti moci sve fino bez proglema.
Napomena : potrazi drivere i ostale cd-ove id kompjutera,
formatiraj hdd pri dizanju sistema, a ako neznas sam zovni nekoga ko zna da ti necackas.
ZZ !
Kupi Windows XP SP2 da je bootabilan i fino digni sistem i onda ce ti moci sve fino bez proglema.
Napomena : potrazi drivere i ostale cd-ove id kompjutera,
formatiraj hdd pri dizanju sistema, a ako neznas sam zovni nekoga ko zna da ti necackas.
ZZ !
HAHHAHAHH a moj smok! nisam noob 7 god radim za kompom a da neznam restore uradit 
@ threat normalno da ne idem na bilo koju tocku normala da je checkpoint
AL NECE ??

@ threat normalno da ne idem na bilo koju tocku normala da je checkpoint
AL NECE ??
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.