Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[FA] 200pts ~ bigjob

0 pregleda · 11 odgovora · otvorena 24.01.2008. u 16:48

pozdrav,

-http://cruel-gaming.org/

pod prvo da pitam kako da stavim ja svoju sliku ovdje :

drugo vidite onaj intro page na linku iznad , treba da mi napravite neku slicnu sliku tu da stavim znaci ovaj logo i text enter
logo :
pozeljno bi bilo da ta slika bude flash znaci ne dajem dzaba 200 bodova .. hajde hf
dobio od admina 1400 bodova, a ja -80, ccc

Post dobio šamar od skala-

Prvo sam te skonto, drugo ne.

1. Kucaj na google "favicon", nadjes neki site koji ima favicon generator i izaberes svoju sliku i on ti napravi ikonu od te slike, zatim upload tu ikonu na ftp i u index.html i index.php ubacis ovaj kod unutar

Post dobio aplauz od skala-

smarkY^^ je napisao/la:
Prvo sam te skonto, drugo ne.

1. Kucaj na google "favicon", nadjes neki site koji ima favicon generator i izaberes svoju sliku i on ti napravi ikonu od te slike, zatim upload tu ikonu na ftp i u index.html i index.php ubacis ovaj kod unutar

-drugo

Trebami slika(pozeljan flash) ona treba da bude intro slika znaci kada se otvori site www.cruel-gaming.org ima ova slika enter vidis e meni treba to ..
cruel.ned je napisao/la:
-drugo

Trebami slika(pozeljan flash) ona treba da bude intro slika znaci kada se otvori site www.cruel-gaming.org ima ova slika enter vidis e meni treba to ..

Napravicu ti ja veceras nesto, oko 21-22 bice edit sad dosao sa puta pa sam umoran. Ne znam bas da li cu uspjeti u flashu da iskombinujem ali pokusacu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.