Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

hitno_samo ko zivi u sarajevu_heLP

0 pregleda · 14 odgovora · otvorena 24.01.2008. u 15:39

eo vako samo da mi kazete gdje bih najjeftinije u sarajevu prosao da kupim racunar sa garancijom naravno-naravno.

nemojte spamat

u plusu
Imtec ubjedljivo najjeftiniji. Kaka crni plus i didakta, idi u imtec i vidjet ces...
ma imtec daleko najjeftiniji i profesionalni su do maximuma,fkt,kvalitet im je na nivou
samo chu ti rechi da ne kupujesh u didakti a plus i imtec male razlike u cijeni... najpametnije ti je da sastavish konfiguraciju koju oches i ides od jedne do druge prodavnice i pitash kolika bi gdje bila cijena...
evo care

www.market.ba

nadji sebi

ili

www.mediamarket.ba

100% najjeftinije
eh ovako... posto trazis da prodjes najeftinije onda to znaci da nisi sa parama bas u dobrom dnosu... ja bi ti preporucio da odes i da pogledas pored Robota na Hrasnom ustvaripreko puta robota ima radnja polovnih racunara i mozes izac jak racunar da ti vrti sve one igre sad sto su IN do 800 km sa LCD monitorom 17... kvaka je u tome sto su polovni racunari i ja mislim da daju garanciju... a ako imalo znas o racunarima nece ti biti problem da se snalazis... mislim da se zove nesto media.... prosetaj malo
imtec najjeftiniji

didakta takodje moze proci ali ko ti napise IT on ti je najveci dusman
Didakta u Hrasnom definitvno naajbolja i najkvalitetnija sto se tice svega
53m!r# je napisao/la:
evo care

www.market.ba

nadji sebi

ili

www.mediamarket.ba

100% najjeftinije

ej hvala CARE nasao sam graficku za racunar taj uzet cu racunar bez graficke i samo stavim na njega geforce 8600GTS koristena 1 mjesec 230KM

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.