Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

virtual drive... uspori mi komp, zasto??

253 pregleda · 12 odgovora · otvorena 23.01.2008. u 23:32

Kad skinem ovaj virtual drive ili deamon tools ili alcohol, kad instaliram, pojavi mi se found new hardvare, i onda mi uspori kompjuter nenormalno, vidim po refreshu na desktopu, i npr, fps na cs mi bude 25, a prije toga 100. Kad izbrisem ovo vrati mi se na normalno kompjuter.
Zna li neko do cega je to, mogu li instalirati nesto od ovoga a da mi kompjuter ne uspori?? hvala
probaj sa magicdisc... isto pravi virtualne optike

http://www.magiciso.com/tutorials/miso-magicdisc-overview.htm
- kad napravis virtualni drive ...
- on koristi dodatno memoriju tvog pc.a
- ukoliko nemas jaku masinu ... drasticno se primjetiti efekat gubitka memorije

- preporucujem da unistal Dtools ...

- use alchohol (zaboravi) - new version

Citiram

Zna li neko do cega je to?

Buraz to ti je z*** toga sto ti newalja comp.. Zasto meni ne stopa.. pa zato sto imam dobar racunar

probaj sto ti je LoKi dao
AlienzZ je napisao/la:
Citiram

Buraz to ti je z*** toga sto ti newalja comp.. Zasto meni ne stopa.. pa zato sto imam dobar racunar

Radi odlicno prije demona i ostali govana poslije njih ne radi,po tvom misljenju racunar ne valja.Stvarno si neka vrsta ajnstajna :S:S:S:S
ja nisam imao nikad problema sa tim emulacijama ...

ali dosta raje se zalilo na to ... pa mi nekako logicno da software ne valja ... dakle probaj neki drugi program iste namjene
Ovako qume uradi ukoliko ti je postavljen Bosanski jezik promjeni sve na Hrvacki i radice ti normala imao sam isto sranje i tako je uspjelo.Nisam mogao da vjerujem da je do toga .

Valjda znas gdije to treba promjeniti
               rim|@|mir je napisao/la:
Ovako qume uradi ukoliko ti je postavljen Bosanski jezik promjeni sve na Hrvacki i radice ti normala imao sam isto sranje i tako je uspjelo.Nisam mogao da vjerujem da je do toga .

Upravo tako!

Tako jednostavno...
               AlienzZ je napisao/la:
Citiram

sha ti seres?

change language i deri ga arife =)
               rim|@|mir je napisao/la:

tako je
a ovi idoli gore su toliko glupi da je to smijesno
ja ne kontam sto se uopste javljaju adko nemaju pojma o cemu pricaju
ovaj sajt vise nije za rijesavanje problema jer od 50 odgovora jedan il 2 imaju veze sa pravim odgovorom ostalim je bitno samo nabit koji post i skupljat bodove
bolan ne cini te 300 bodova proom vec ono sto imas u glavi i koliko toga imas
pozz spameri i ove bodove treba ukinuti
               mcill je napisao/la:
Upravo tako!

Tako jednostavno...

Stavim ga na hrvatski, neceee (((((

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.