Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

belaj @ CS xD

269 pregleda · 14 odgovora · otvorena 22.01.2008. u 15:18

Stalno me izbacuje sa Logosofta i ostavlja mi ove poruke u konzoli. Reinstall sam CS 234198 puta, ali opet isto. Znaci samo na Logosoftu me izbacuje, dok na drugim serverima nema problema...

Evo SS:

takodjer na logosoftu mi isto izbacuje + neki guerilla model bad :S
to je nesta do njih i meni je to

Zadnji edit: 22.01.08 u 09:23:04

Isti qrac mi se desava neznam sto kad udem preko steama rega bude preko none netje..
sXe Injecdet...
http://gamers.ba/download.php?id=69
E ovako...
Skini ovaj program...Instaliraj...I pokreni
Pise ti Update i klikni na to pa ok..Spusti program u Minimize jer ako izadjes nije ti ukljucen...Ako si sve uradio kako treba nece te izbacivat
pachanGa. je napisao/la:
Isti qrac mi se desava neznam sto kad udem preko steama rega bude preko none netje..

to se dogada kod svakog skoro...nezna niko do cega je vajda kod njih nes nevalja i mene u po igre izbaci
sm0k! je napisao/la:
to se dogada kod svakog skoro...nezna niko do cega je vajda kod njih nes nevalja i mene u po igre izbaci :\'(

Ja mogu biti spectator, ali cim pocnem igrat odmah me izbaci...ne prodje ni sekunda
BisconeL je napisao/la:
Ja mogu biti spectator, ali cim pocnem igrat odmah me izbaci...ne prodje ni sekunda

aj mi samo reci jesi li igrao prije toga na nekom serveru sa sxe injectedom ?

edit :

pa ovako meni se desilo to da sam usao da probam neki server sa sxeon i poslije na koji god udjem server me kickalo al mogu biti u spec ... i samo sam izasao iz csa i usao opet i sve bilo ok ... mozda do toga ? ...

edit 2 :

NP

Zadnji edit: 22.01.08 u 10:54:35

kapOtastic! je napisao/la:

Nisam imao prije ovaj sXe i valjda ne bi mogao uci na te servere bez sXe-a. Mislim da nisam. Sto? Ima li to kakve veze sa ovim belajom?
imas li patch v22 ili v21 mozda zato neznam
meni normalno ulazi na logosoftov server
ali na monet nikako da mi udje pise nisi clan monet servera
kapOtastic! je napisao/la:

edit :

pa ovako meni se desilo to da sam usao da probam neki server sa sxeon i poslije na koji god udjem server me kickalo al mogu biti u spec ... i samo sam izasao iz csa i usao opet i sve bilo ok ... mozda do toga ? ...

Aaaaaaaaaaa to je to biloooo...PUNO TI HVALA!!!
Sad sam se tek sjetio da sam juce odmah usao na Logosoft i da je sve radilo i da sam danas prvo igrao na nekim "lijevim" serverima pa onda tek usao na Logosoft. Puno ti hvala!
meni na lol serveru DL'a neki model, nakon chega nemozhe uci

nlvl`raydeN je napisao/la:
meni na lol serveru DL'a neki model, nakon chega nemozhe uci

to je zato sto si vjerovatno sebi stavio high fps cs models...samo reinstall cs i moci ce ti...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.