Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Big problem - virus - lol

272 pregleda · 17 odgovora · otvorena 12.12.2004. u 23:30

Ja neki dan na mircu fasovo virus neki w32.mIRCbot
nikako da ga skinem , probo sam sa nortonom svakim , sa stingerom i vise neznam sta da radim kompjuter mi se uspoorio i sam mi se restartuje .
Moze li mi iko reci kako da skinem vise ovaj ebeni virus sa svog PC-a
Molim vas bez spamanja i gloopih postova
pa probaj kasperski il nod32 a ako ti nemogne zadnje rijesenje ti je onda format da ti ga ne raz**** do kraja (PC)
Ista stvar se meni desila al nisam pokupio sam mirCa nego iz Divix filma... w32.pinfi je bio... i Norton ga brise a on se samo dalje mnozi.. nemoze ga nikako skinuti.. i na kraju sam morao cijelu mashinu rusiti i sve ispocetka raditi..
moraces format c: ! sorry ! pokusaj s nod32 al ne vjerujem da ce moci ! ako norton nemoze nece nijedan moci ! nista format c: ! i ubuduce napravi kakvu zastitu ! kao npr: zonealarm,ad-ware,spyware remover i nod32 ! tako je u mene i no porblems
puma jarane sta nesto probaj kasperski ili nod23...
sta ti to znaci de jarane malo pojasni

crazy_z!l4 je napisao/la:
puma jarane sta nesto probaj kasperski ili nod23...
sta ti to znaci de jarane malo pojasni

pa antivirus kaspersky labs il nod32 to su antivirusi i mozes skinut sa neta kontas odes na google i ukucas kaspersky donwload i skines i on ce ti izbrisati ako bude ponovo bio taj virus jaro neznam najbolje formatiraj dok nije kasno
Iskljuci "System Restore", upali "Safe Mode" i onda skeniraj...
Reci vise, kakav je virus ? Executable (exe) ili scripta ?

kucaj u mircu
/remote off
ako se radi o mIRC script virusu.

Kako si fasovao virus ? Ukucao si onu reklamu sto kruzi IRCom ? Otvorio neki site ?
ako si probao s nortonom antivir to je meni naj bolji antivir onda formatiraj komp
probaj sa kaspreskim ili worm sasserom ili da probas system restore
Ako Neko Moze da resi to je kaspersky

Verujte mI OD 10 ANTIVIRUSA MEDJU NJIMA NORTON I NOD SAMOJE KASPERSKY NASO VIRUS KOJI ME JE STRASNO NJAKAKO KASPERSKU RULES
Probaj obrisati sve Temporary Internet Files i cookise a ako to nemoze onda uradi format diska gdje ti je windows i reinstaliraj sve
Jos Jedna Stvar!!!!

Probaj Da Skines SA Interneta Program za odklonjavanje bas tog virusa koji ti imas odes na google i napises ime virusa pa vidi sta ti nadje
po tome w32 i da ti se sam restartuje racunar moze se zakljuciti da je neka vrsta blaster worma... skini zakrpu sa http://www.microsoft.com Poslije toga skeniraj particiju sa nekim antivirusom Najbolji ti je Norton 2004...
formatiraj ga!!!!!!1

Post dobio šamar od bU

Ne znam jaro koja vrsta tog virusa je kod tebe!
Ne znam,na googleu ili na nekom drugom pretrazivacu ukucaj antivirus...pa onda ime virusa!
Vjerovatno ces naci nesto za download,ali ne do *** da ti je 56k konekcija...posto ima dosta memorije,osim ako je trial,a to ti traje 30 dana i nista ti ne znaci!POzz
Meni se isto desilo,nisam nista radio samo se popravilo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.