Imam program za muziku a to je winamp i kako sad da nastimam na winampu kad mi se jedna pjesma zavrsava da odam pocinje druga kao da su vezane ako mozete objasnite sve saljite PM....
Pitanje
Zaključana Riješeno
165 bodova
Winamp pomoz
234 pregleda · 5 odgovora · otvorena 22.01.2008. u 11:35
PM
Edit
ovaj crossfade jarane ti ovako radi
trenutno nemam winamp na kompu pa ti ne mogu tacno rec kako to ide ali MORA imati negdje u opcijama neki strih samo da ukines pauzu izmedju pjesama
a crossfade sluzi da npr kada zavrsi jedna pjesma ono ne prekine se naglo nego polako se stapa sa pocetkom sljedece pjesme na listi koja ti se nalazi. taj crossfade znam 100% da se tako zove i ima negdje u opcijama klizac koji trebas da podesis kako ce blago ili grubo odnosno dugo ili kratko biti to stapanje.
www.pomozi.net
Edit
ovaj crossfade jarane ti ovako radi
trenutno nemam winamp na kompu pa ti ne mogu tacno rec kako to ide ali MORA imati negdje u opcijama neki strih samo da ukines pauzu izmedju pjesama
a crossfade sluzi da npr kada zavrsi jedna pjesma ono ne prekine se naglo nego polako se stapa sa pocetkom sljedece pjesme na listi koja ti se nalazi. taj crossfade znam 100% da se tako zove i ima negdje u opcijama klizac koji trebas da podesis kako ce blago ili grubo odnosno dugo ili kratko biti to stapanje.
www.pomozi.net
Zadnji edit: 22.01.08 u 05:39:55
Post dobio aplauz od banks
to imaš u optionsima na koliko sekundi ce da pocne druga pjesma ....
naprimjer jedna završava druga počinje uistovremeno
naprimjer jedna završava druga počinje uistovremeno
Ovako.
Idi na equalizer, I sada imas dole te male "miksete",ispod balance-a (ovo l i r) imas button dvije strelice jedna prema desno, jedna lijevo okrenuta. Samo to iskljucis i to je to. Ali da bi sve vidio ovo, stavi skin na modern. Ili ako hoces da smanjis taj efekat dvije pjesme, promjeni taj broj pored strelice.
Idi na equalizer, I sada imas dole te male "miksete",ispod balance-a (ovo l i r) imas button dvije strelice jedna prema desno, jedna lijevo okrenuta. Samo to iskljucis i to je to. Ali da bi sve vidio ovo, stavi skin na modern. Ili ako hoces da smanjis taj efekat dvije pjesme, promjeni taj broj pored strelice.
otvoris equalizer i imas dvije strelice pored ono L i R i pise ti crossfading i to ukljuci i stavi odma pored na kolko sekundi.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.