Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

WoW problem

159 pregleda · 11 odgovora · otvorena 21.01.2008. u 22:50

Eh ovako ja sam nedavno od rodjaka uzo WoW+tbc sa njegovog kompa foldere i presnimio ih na CD
i prebacio na komp bez ikakog installiranja i samo skino jedan pach 2.3.0 i kada igram WoW nakon 30-40 min me izbaci i pise mi nesto... uglavnom da ne duljim to je nesto ( SEND ) ( CLOSE )
kako da to popravim da me neizbacuje ... .

. ...HVALA UNAPRIJED... .

to i meni nekad dodje ali rijetko kad
koliko imas rama?
zavisi to ti je error meni je jednom bilo do wow-a pa sam ponovo wow instaliro.... pa sam skido neke add-one pa je opet bilo i do nekih addona...a li ja sam to privremeno rjesavo tako sto sam firewall ugasio.vidi i ovu opciju C:\Program Files\World of Warcraft-EU 2.3.0 pa REPARIR
MirZ@ je napisao/la:
a bili se to moglo rijesiti REAPIROM ?

polusaj prvo sa tim pa onda ove ostale ... samo pazi sta stiscesh jer reparir ti i obrishe addone ako ne pazish
ali nece ovo sto si mi dao ali kada odem reapir on mi lista nemogu mu ja nista
STA DA RADIM POMAZITE MOLIM VAS
MirZ@ je napisao/la:
ali nece ovo sto si mi dao ali kada odem reapir on mi lista nemogu mu ja nista
STA DA RADIM POMAZITE MOLIM VAS

lista lista i to zna da lista po 20-30 min ali kad izlista tj popravi onda je obavio reparir
OK
Ali reci mi sta da uradim da to popravim ono sto si mi maloprije dao nevalja
MirZ@ je napisao/la:
OK
Ali reci mi sta da uradim da to popravim ono sto si mi maloprije dao nevalja

odtidji u wow di ti je smjesten C:..... i nadji iconu REPARIR pishe nacrtan na njoj kljuc i stisni i onda citaj malo sta treba .. i pusti da (lista) dok neizlista ...ako ti je do nekoga patcha onda ce ti i njega izbrisati i addone
ali to malo bolje procitaj pa mozesh negdje oznaciti da nebrishe addone samo da nebude da ti nisam reko
Rješenje
vjerovatno kad si kopirao fale ti odredjeni registri koji se kopiraju pri instalaciji... vjerovatno si samo kopiro sa C:Program FilesWorld of warcraft

a ne registre

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.